Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

BRĪDINĀJUMS visiem mājdzīvnieku īpašniekiem Rīgā

© Facebook/ Larisa Kolmogorova

Kāda Rīgas iedzīvotāja sociālajā medijā Facebook ir ievietojusi brīdinājumu visiem mājdzīvnieku īpašniekiem Rīgā - nezināmi ļaundari Dzidriņām un Ulbroku šauj uz mājdzīvniekiem ar bultām.

Sieviete raksta:

"Rajonā starp DZIDRIŅĀM un ULBROKU, STOPIŅU novadā jau gandrīz trīs nedēļas bija pazudis kaķis. Apkārt mājai ir mežs, tāpēc atrast pašiem bija grūti, kaut gan saucām katru dienu. Šodien beidzot pārradās, taču prieks ātri vien pārvērtās par šausmām. Kaķis kaut kādā veidā atnāca mājās ar MILZĪGU BULTU, kas gandrīz bija izgājusi viņam cauri. Pēc bultas spriežot ierocis varētu būt arbalets, kā izmantošana vispār ir aizliegta, nerunājot jau par to, ka vispār tiek šauts kaķos apdzīvotā vietā. Tikko tika veikta operācija, šobrīd it kā viss ir stabili, taču nevar zināt vēl 100% līdz rītdienai. Varbūt kāds redzēja kas to izdarīja, varbūt kāds zina kam ir šāds ierocis ar šīm bultām. Lūdzu SHARE, lai atrastu varoni vai varoņus, kā arī lai cilvēki zinātu, kas var notikt ar viņu dzīvniekiem šajā rajonā."

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flarisa.kolmogorova%2Fposts%2F1202897263081224&width=500" width="500" height="759" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>