Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

Iespējams, vismīļākie patversmes suņi meklē jaunas mājas

© Facebook/ Ulubele

Dzīvnieku patversme "Ulubele" vēsta par divām draudzīgām suņu dāmām, kas ar savu labestību un mīļumu spēs palīdzēt daudziem cilvēkiem, ja vien atradīs saimnieku, kurš spēs par abiem suņiem kārtīgi parūpēties.

Patversmes Facebook lapā ievietotā informācija vēsta:

Džūlija un Nona ļoti gaida savu īsto cilvēku, kas atbrauks uz patversmi, lai viņas abas kopā adoptētu un vestu uz mājām!

Džūlija ir aptuveni 8 gadus veca suņu seniore, kuras aktīvais un enerģiskais gars vēl aizvien ir viņas spilgtākās rakstura iezīmes. Viņa ir socializēta suņu meitene - ļoti mīļa pret cilvēkiem, kā arī labi sadzīvo ar citiem suņiem. Džūlija ir izturējusi kinoloģes testu un patlaban palīdz socializēties un atvērties bērniņiem ar veselības problēmām. Viņas paklausība un sabiedriskums ir galvenie faktori, kas pārliecina, ka Džūlija ir piemērota jebkāda tipa cilvēkiem vai ģimenēm. Sunīte lieliski iederēsies arī ģimenē ar maziem bērniem.

Savukārt Nona ir aptuveni 2 gadus jauna, ļoti mīļa sunīte. Arī viņai enerģijas ikdienā ir gada daudz, lai skrietu, dauzītos un ietu garās pastaigās. Nona labi sadzīvo ar citiem suņiem. Visas labās rakstura iezīmes Nona ir mācījusies no Džūlijas, tā kā vēl papildu viņu apmācot, Nona izaugs īpaši sabiedriska un paklausīga suņu dāma.

Suņu draudzenītes - Džulija un Nona - patversmē nonāca 2016. gada maijā saimnieces veselības problēmu dēļ.

Nona un Džūlija ir saaugušas kopā kā cimdiņš ar rociņu, tāpēc gan mēs, gan viņas ļoti priecātos, ja kāds sniegtu mājas abām suņu draudzenēm kopā!

Džūlija: http://www.dzivniekupolicija.lv/…/ulubele-mekle-majas-suns-…
Nona: http://www.dzivniekupolicija.lv/…/ulubele-mekle-majas-suns-…