Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_downwardPČF 2018

Pasaules čempionāts futbolā ir ne tikai cīņa par vienu no prestižākajām trofejām sporta pasaulē. Lielā futbola skatuve ir vieta, kurā apgrozās milzu summas un tā ir vieta, kur tiek pārskatīta futbolistu tirgus vērtība. Daļai spēlētāju pēc čempionāta vērtība kritās, bet daļai – palielinājās. Šoreiz pat tiem, kuri sevi apliecināja šajā čempionātā un līdz ar to viņu tirgus vērtība mēneša laikā krasi palielinājās.
20.jūl 2018 Ēriks Strauss
Visiem ir zināms, kuri spēlētāji iekļuva nesen kā Krievijā notikušā pasaules čempionāta futbolā simboliskajā izlasē, taču futbola portāls www.whoscored.com ir izveidojis vēl vienu simbolisko izlasi – ar čempionāta sliktākajiem spēlētājiem visās pozīcijās.
20.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pavisam nesen par divkārtējiem pasaules čempioniem futbolā kļuva Francijas izlase, taču mazāk pamanāma bija kāda cita sacensība. Proti, kādas firmas ekipējumos spēlēja visas finālturnīra komandas un kura kļuva par pasaules čempioni šajā (ne)klātienes cīniņā.
19.jūl 2018 Ēriks Strauss
Lai arī Pasaules kausa finālā Horvātija piekāpās Francijai, horvāti savus sportistus mājās sagaidīja kā uzvarētājus.
17.jūl 2018
Francijas prezidents Emanuels Makrons piebiedrojās Francijas futbola izlasei, kura pēc nozīmīgās spēles uzvaru turpināja svinēt ģērbtuvē.
17.jūl 2018 Meduza
Pirmdienas pēcpusdienā vairāki tūkstoši cilvēku Parīzē sagaidīja Francijas futbola izlasi, kura mājās atgriezās ar Pasaules kausa trofeju.
17.jūl 2018
Pasaules čempionāts futbolā ir beidzies. Kamēr Parīzē, Elizejas laukos, tiek gatavota pasaules čempionu svinīgā sagaidīšana, ir īstais laiks nelielam kopsavilkumam par pēdējiem notikumiem Krievijā. Par līdzjutēju skaitu, par augsto rezultativitāti, par unikāliem sasniegumiem, par prēmijām...
16.jūl 2018 Ēriks Strauss
photo_camera
Pasaules čempionātā futbolā Francijas izlase finālā ar 4:2 pārspēja Horvātiju un otro reizi vēsturē kļuva par spēcīgāko izlasi pasaulē un tas notika divdesmit gadus kopš pirmā titula.
15.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā Beļģijas izlase otro reizi turnīra ietvaros uzvarēja Angliju un šoreiz uzvara bija bronzas medaļu vērtībā.
14.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules kausa izcīņas spēlē par trešo vietu šodien, plkst. 17:00 tiksies Beļģijas un Anglijas valstsvienības, kurām šī būs jau otrā tikšanās šajā turnīrā. Grupu posmā, abām komandām nespēlējot optimālā sastāvā, minimālu uzvaru svinēja beļģi.
14.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Par godu Horvātijas futbola izlases iekļūšanai Pasaules kausa finālā uzvarētāju valsts ministru kabineta locekļi saģērbās futbolistu formas tērpos un aizvadīja sēdi.
13.jūl 2018 vlada.gov.hr
Pasaules čempionātā futbolā noskaidrojusies arī otrā fināliste un tā ir Horvātija, kas papildlaikā ar 2:1 pārspēja Angliju un pirmo reizi vēsturē spēlēs finālā. Savukārt Anglijas un Beļģijas izlases tiksies bronzas mačā.
11.jūl 2018 Ēriks Strauss
photo_camera
Otrdienas vakarā Francijas futbola izlase izrāva uzvaru pār Beļģiju un iekļuva Pasaules kausa finālā. Tagad Francijai atliek sagaidīt, ar kuru komandu – Angliju vai Horvātiju - tā spēkosies svētdien, lai izcīnītu spožo kausu. Parīzes iedzīvotāji būs gatavi šim nozīmīgajam notikumam, vēsta "The Local".
11.jūl 2018 Portāls nra.lv, Lelde Veinberga
Vēl tikai šonedēļ par apspriestāko tēmu sporta līdzjutēju vidū būs Pasaules kauss futbolā. Šis čempionāts paliks atmiņā ne tikai ar skaisti gūtiem vārtiem, negaidītiem rezultātiem un daudziem pārsteigumiem, bet arī ar sociālo tīklu vidū aktīvi apspriestajiem futbola līdzjutējiem.
11.jūl 2018 Portāls nra.lv
Šovakar 21:00 Lužņiku stadionā Maskavā tiks aizvadīta otra pusfināla spēle Pasaules kausa izcīņā futbolā. Par vietu finālā sacentīsies izlases, kuras pirms turnīra sākuma pašām galvenajām favorītēm netika pieskaitītas, bet pārspējušas uz sevi liktās cerības, proti, atjauninātā Anglija un beidzot savu potenciālu piepildījusī Horvātija.
11.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Tuvojoties Pasaules kausa finālam, arvien lielāka nozīme ir ne tikai laukumā parādītajam sniegumam un veiksmei, bet arī katram tiesneša lēmumam. Šogad pirmo reizi prestižākā valstu turnīra vēsturē tiek izmantoti video atkārtojumi jeb VAR. Tas izraisījis neskaitāmas diskusijas gan treneru un futbolistu, gan arī dažādu ekspertu un, protams, arī līdzjutēju starpā. Nelielā īsfilmā atraktīvais Valdis Sils komiskā saspēlē ar Rihardu Sniegu attēlojis, kāda būtu ikdiena, ja arī tajā būtu pieejams VAR jeb video atkārtojumi. Šobrīd vienota viedokļa par video atkārtojumu nepieciešamību nav. Vieni min, ka tas sabojā futbola burvību, savukārt citi pauž, ka šādi futbols kļūst godīgāks, līdz minimumam samazinot iespēju, ka rezultāts tiks izlemts tiesneša kļūdas rezultātā. Šo tēmu centušies apspēlēt arī komiķi. Turklāt šāda futbola inovācija nav palikusi nepamanīta arī latviešu improvizatoriem, tādēļ Valdis Sils un Rihards Sniegs Pasaules kausa izskaņā nolēmuši iepriecināt ar smieklīgu īsfilmu tieši par to.
11.jūl 2018 Sporta Fans/Facebook
Pasaules čempionātā futbolā pirmajā pusfinālā Francija ar 1:0 pārspēja Beļģiju un kā pirmā iekļuva finālā. Pretinieks noskaidrosies trešdienas pusfinālā starp Angliju un Horvātiju.
10.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules kausa izcīņā Krievijā, otrdien un trešdien, 10. un 11. jūlijā, tiks aizvadītas pusfināla spēles, kurās spēkosies Francija un Beļģija, kā arī Anglija un Horvātija. Sporta totalizators „Betsafe” visu četru izlašu iespējas izcīnīt titulu raksturo gandrīz līdzvērtīgi.
10.jūl 2018 Portāls nra.lv
Pasaules kausa pirmajā pusfināla spēlē šovakar, plkst. 21:00 "Krestovsky" stadionā Sanktpēterburgā tiksies Francijas un Beļģijas izlašu futbolisti. Francija līdz šim Pasaules kausa finālā spēlējusi divas reizes, bet Beļģijai šī būs iespēja pirmoreiz sasniegt finālu.
10.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules kausa izcīņā futbolā noskaidrota pēdējā pusfināliste. Mājiniece Krievija Sočos mērojās spēkiem ar Horvātiju, pagarinājumā izglābās no minimāla deficīta, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā Horvātija tomēr bija pārāka, svinot uzvaru.
8.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com