Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Ziemas sports

Ķibermaņa ekipāža neapmierināta ar sniegumu divniekos

© Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

“Kādas var būt emocijas? Noteikti nebraucām pēc devītās vietas, bet ar vienu labu braucienu nevar uzvarēt. Jāsagremo notikušais un jāgatavojas četriniekiem. Divniekos mocījāmies visu sezonu, nevarējām atrast ritmu, bet kā ir tā ir,” pēc izcīnītās devītās vietas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs teica Oskara Ķibermaņa stūmējs Mātiss Miknis.

Rūgtumu nedaudz mazina komandas biedru izcīnītā bronza. “Prieks par džekiem, visvairāk par Jāni (Strengu), kurš aizstāja Daumantu (Dreiškenu) un parādīja sevi no labākās puses. Osis (Melbārdis) veica trīs ļoti labus braucienus, prieks par viņiem,”

“Šodien par trijnieku vairs nedomājām, sešinieks būtu apmierinoši. Tas bija maksimums, ko šodien varējām, un ar ko būtu apmierināts. Startā nedaudz nometām, bet tas neko nedod, rezultāts tiek ņemts finišā. Abos braucienos daudz pazaudējām otrajā virāžā,” pēc finiša secināja Miknis.

Jau naktī no piektdienas uz sestdienu tiks veikti pirmie divi braucieni četriniekos. Miknis cer, ka pēc nedēļas nogales startiem noskaņojums būs labāks: “Ceru, ka Oskars (Ķibermanis) spēs saņemties un parādīsim sevi no labākās puses. Arī četrinieku kamanas mums šosezon iet labāk. Nav variantu, jādod virsū!”