Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Teniss

Sevastova un Vekiča zaudē dubultspēļu speciālistēm

© SCANPIX

Anastasija Sevastova, spēlējot kopā ar Horvātijas tenisisti Donnu Vekiču, nespēja pārvarēt Sinsinati "Premier 5" dubultspēļu sacensību 1. kārtu, ar 6:3, 3:6, 5:10 zaudējot Krievijas un Polijas duetam Alla Kudrjavceva/Alicja Rosolska.

Sevastova šonedēļ dubultspēļu rangā atrodas 129. vietā, bet Vekičai ir tikai 829. pozīcija. Viņai šogad dubultspēlēs 0-4 bilance. Pretiniecēm daudz augstākas vietas un arī lielāki sasniegumi. Septiņu titulu īpašniece Rosolska atrodas 33. vietā, bet astoņus titulus izcīnījusī Kudrjavceva ieņem 71. vietu. Ne Vekičai, ne Sevastovai dubultspēļu titulu WTA līmenī nav.

Pirmoreiz spēlējot kopā ar Vekiču, Sevastovai izdevās cerīgs sākums, uzvarot 1. setā. Vēlāk supertaibreikā izdevās atspēlēties no 1:4, tomēr vēl vienam pretinieču izrāvienam Latvijas un Horvātijas komanda atbildēt nespēja. Kudrjavceva un Rosolska no 4:4 uzvarēja piecās izspēlēs pēc kārtas, drīz svinot uzvaru.

SCANPIX

Zaudējums 1. kārtā dod vienu reitinga punktu un 2357.5 dolāru prēmiju. Sevastova otrdien sāks vienspēļu turnīru, kura ievadā tiksies ar ķīnieti Šuaju Pungu, pret kuru viņai ir perfekta 3-0 bilance.

Otrdien pirmās cīņas arī Aļonai Ostapenko, kura vienspēlēs sacentīsies ar serbieti Aleksandru Kruniču, bet dubultspēlēs startēs kopā ar savu pagājušās nedēļas pārinieci Gabrielu Dabrovski. Latvijas un Kanādas komanda pirmajā cīņā spēkosies ar Beļģijas un Nīderlandes duetu Kiki Bertensa/Kirstena Flipkensa.