Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" paraksta pārbaudes līgumu ar Cipuli

Rīgas "Dinamo" kluba vadība parakstījusi pārbaudes laika līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Mārtiņu Cipuli, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Habarovskas "Amur" komandā.

Tāpat, turpinās sarunas, lai Rīgas "Dinamo" treniņnometnē Valmierā varētu piedalīties arī uzbrucējs Kristiāns Pelšs.

Šobrīd turpinās sarunas ar 30 gadus veco uzbrucēju Mārtiņu Cipuli par iespēju slēgt līgumu uz nākamo sezonu, taču, kamēr šīs process turpinās, ir noslēgts pārbaudes laika līgums, lai hokejists varētu piedalīties treniņnometnē. Rīgas "Dinamo" sastāvā viņš spēlēja pirmajās divās KHL sezonās, bet iepriekšējo sezonu aizvadīja citā KHL klubā Habarovskas "Amur". Pavisam trijās sezonās KHL Cipulis ir piedalījies 173 spēlēs (161 regulārajā čempionātā un 12 play-off), kurās guva 31 vārtus un atdeva 25 piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu „-30” un 66 soda minūtes.

Pirmos treniņus Inbox.lv ledus hallē Piņķos kopā ar Rīgas "Dinamo" aizvadīja arī uzbrucējs Kristiāns Pelšs, kuru klubs draftēja 2010. gada KHL jauno spēlētāju draftā. Pēc šiem treniņiem Kristiāns Pelšs atstāja ļoti labu iespaidu uz treneriem, tādēļ šobrīd tiek risinātas sarunas, lai viņš varētu kopā ar Rīgas "Dinamo" piedalīties treniņnometnē Valmierā. Iepriekšējo sezonu Kristiāns Pelšs aizvadīja Kanādas junioru līgas WHL klubā Edmontonas OIL KINGS, kas ir NHL kluba Edmontonas "Oiloers" sistēmas sastāvdaļa. Tieši šis klubs viņu 2010. gadā 7. kārtā ar kopējo 181. numuru izvēlējās NHL jauno spēlētāju draftā.