Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" ceturtdien aizvadīs KHL spēli ar Minskas komandu

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs ceturtdien plānoto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli ar Minskas "Dinamo", paziņojis klubs.

Valdība otrdien nolēma Covid-19 slimnieku kontaktpersonām samazināt mājas karantīnas ilgumu no 14 līdz desmit dienām, ja ne agrāk kā desmitajā dienā pēc kontakta ar infekcijas avotu veiktais Covid-19 tests ir negatīvs.

Iepriekš Rīgas "Dinamo" komandai pašizolācija bija piemērota līdz 5.oktobram, taču tagad vienība laukumā varēs atgriezties ātrāk.

Kā aģentūrai LETA skaidroja "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis, komandas sastāvu ceturtdien papildinās vairāki hokejisti no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības "Rīga".

Iepriekš Covid-19 tika konstatēts deviņiem komandas spēlētājiem un diviem personāla darbiniekiem. Viņi vēl nav izveseļojušies un joprojām atrodas karantīnā.

Rīgas un Minskas komandu duelis "Arēnā Rīga" notiks ceturtdien plkst.18.30.

Jau ziņots, ka sestdien rīdziniekiem savā laukumā bija jāuzņem Maskavas "Dinamo", taču spēle tika atcelta un Latvijas klubam piešķirts tehniskais zaudējums. Arī šodien paredzētā spēle ar Maskavas CSKA ir atcelta un vakarā gaidāms KHL paziņojums par vēl viena tehniskā zaudējuma piešķiršanu.

"Dinamo" šosezon sešās spēlēs tikusi pie trim punktiem un Rietumu konferencē ieņem pēdējo, 11.vietu.

Rīgas "Dinamo" padomes valdes priekšsēdētājs Juris Savickis trešdien sarunā ar aģentūru LETA konkretizēja, ka viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka saslimušo vidū klubā ir deviņi spēlētāji un divi personāla darbinieki, nevis, kā izskanējis iepriekš, desmit hokejisti un kopumā 12 saslimušie.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.