Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Karsums pēdējās spēles izlaidis kājas savainojuma dēļ

© F64

Latviešu hokeja uzbrucējs Mārtiņš Karsums šobrīd nevar spēlēt kājas savainojuma dēļ, kurā iedzīvojās 7. decembra spēlē pret Helsinku “Jokerit”. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Mārtiņš atklāj, ka savainojums nav nopietns, tāpēc cer atgriezties Maskavas “Dynamo” sastāvā jau nākamajā spēlē.

7. decembra spēlē Karsuma pārstāvētā Maskavas „Dynamo” vienība izbraukumā ar 1:0 apspēlēja Helsinku „Jokerit”. Mārtiņš laukuma pavadīja 16:24 minūtes, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, ka arī uzvarēja četrus no sešiem iemetieniem.

Savainojumā latvietis iedzīvojās brīdī, kad bloķēja pretinieku metienu, un pēcāk bijis spiests izlaist divas nākamās sevis pārstāvētās komandas spēles pret Ņižņekamskas “Neftekhimik” un Kazaņas “Ak Bars”. Latvietis gan neslēpj, ka cer spēlēt jau nākamajā “Dynamo” mačā, kas ieplānots 20. decembrī, bet šobrīd ir iekļauts tā sauktajā traumēto spēlētāju sarakstā.

Šosezon Karsums aizvadījis vien 24 spēles (2+10), jo atlaba pēc ceļgala savainojuma. Laukumā viņš atgriezās vien 4.decembrī, kad pret Ufas “Salavat Yulaev” guva vārtus un atdevas rezultatīvu piespēli (1+1).

Maskavas “Dynamo” komandu šosezon vajā visdažādākie savainojumi, kuru dēļ komanda pilnā sastāvā nav aizvadījusi gandrīz nevienu spēli. Rietumu konferences turnīra tabulā maskavieši šobrīd ieņem sesto vietu.