Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Skudras un Daugaviņa darba devējam "Torpedo" grūtības ar algu izmaksu

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ģenerāldirektors Viktors Haritonovs atklāj, ka aizkavējušās algu izmaksas par augustu - patlaban ir parāds 60% apmērā.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ģenerāldirektors: "Kontaktējamies ar KHL arodbiedrības vadītāju Andreju Kovaļenko, aizsūtījām viņam vēstuli. "Torpedo" klubā algas par augustu izmaksātas 40% apmērā. Tādējādi atliek dzēst atlikušos 60%, kā arī izmaksāt par septembri. Vadoties no grafika, algas par septembri jāsamaksā līdz 30. oktobrim. Tas nav atkarīgs no mums, tāds ir sponsoru maksājumu grafiks. Jā, par augustu izmaksāti tikai 40%, taču domāju, ka tuvākajās dienās mēs visu samaksāsim, arī par septembri. Visam jābūt kārtībā."

Kā zināms, "Torpedo" nodarbināti vairāki Latvijas pilsoņi - galvenais treneris Pēteris Skudra, fiziskās sagatavotības treneris Normunds Siliņš un hokejists Kaspars Daugaviņš. Latviešu uzbrucējs šajā sezonā aizvadījis 24 mačus, sakrājot 11 (5+6) rezultativitātes punktus, kas ir otrais labākais rādītājs starp šīs komandas spēlētājiem.

Ņižņijnovgorodas vienība patlaban ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē. Nākamā spēle jau šovakar pret Austrumu konferences vicelīderi Omskas "Avangard".