Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Ozoliņš: Kluba intereses noliku augstāk par savu personību

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

“Man no kluba vadības puses bija dota pilnīga rīcības brīvība un nekādi šķēršļi netika likti. Šo uzticēšanos jutu jau no brīža, kad sāku strādāt ar komandu. Neslēpšu, ka dažbrīd tas mani pat nedaudz pārsteidza,” pēc atkāpšanās no Rīgas “Dinamo” komandas galvenā trenera amata sarunā ar portālu Sportacentrs.com teic Sandis Ozoliņš.

Jau vēstīts, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' padome šodien nolēmusi pārtraukt darba tiesiskās attiecības ar līdzšinējo komandas galveno treneri Sandi Ozoliņu.

Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Sandis Ozoliņšapstiprināja kluba padomes priekšsēdētāja Jura Savicka teikto, ka lēmumu atkāpties pieņēmis līdzšinējais Rīgas “Dinamo” galvenais treneris pats. “Šodien padomes sēdē pamatoju savu lēmumu. Tas nekādā gadījumā nav sasteigts vai emociju iespaidā pieņemts, par šādu soli domāju jau ilgāku laiku. Konkrētus datumus, kad nosvēros par labu šādam solim gan negribētu saukt. Kluba intereses noliku augstāk par savu personību. Argumentēju savu lēmumu, un kluba vadība pieņēma manu argumentāciju,” notikušo šodien padomes sēdē komentēja Ozoliņš, kura vadībā komanda pēdējās 12 spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus.

Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Sandis nevēlējās plaši iztirzāt šīs sezonas sākuma neveiksmes. “Šobrīd tas nebūtu pareizi. Man no kluba vadības puses bija pilnīgi rīcības brīvība un nekādi šķēršļi netika likti. Šo uzticēšanos jutu jau no brīža, kad sāku strādāt ar komandu. Neslēpšu, ka dažbrīd tas mani pat nedaudz pārsteidza. Mums bija kopējs redzējums… vīzija. Diemžēl šis viss nerezultējās komandas sniegumā uz ledus un turnīra tabulā. Man nav ne vēlme, ne pamats kaut ko kādam pārmest, varu tikai pateikties par doto iespēju,” teic Ozoliņš.

Vaicāts par turpmākajiem plāniem, Ozoliņš lika nedaudz pagaidīt: “Pagaidām nezinu! Dzīvosim, redzēsim… Dzīve nav apstājusies, viss turpinās. Arī hokejs ar šo visu nebeidzas.”Jāatgādina, ka šobrīd “Dinamo” treneru kolektīvs sarucis līdz diviem. Ģirtam Ankipānam asistēs Juris Klodāns. ''Dinamo'' nākamo regulārās sezonas spēli aizvadīs jau 3. oktobrī viesos pret spēcīgo Maskavas CSKA. Mača sākums paredzēts pulksten 19:30.