Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" spēlētāji mājas spēļu sērijas laikā dzīvo vienuviet

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Rīgas “Dinamo” komanda vakar piedzīvoja jau 11. zaudējumu pēc kārtas. Sniegumu nav izdevies uzlabot pat par spīti kluba vadības lēmumam visus spēlētājus mājas spēļu sērijas laikā izmitināt vienuviet.

Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Rīgas “Dinamo” spēlētāji jau iepriekšējā vakarā pirms spēles ar Pekinas “Kunlun Red Star” sapulcināti “Islande Hotel”. Lai gan Krievijas klubos šī ir normāla prakse, Rīgas kluba spēlētāji ar šādu vadības lēmumu saskaras pirmoreiz.

Nopietni par dzīvošanu vienuviet Rīgas “Dinamo” padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sāka runāt aizvadītā gada februārī, kad sarunā ar portālu Sportacentrs.com klāstīja par to, ka šāds piegājiens varētu motivēt spēlētājus parādīt labāku sniegumu. “Jātaisa tā - dzīvo Rīgā, bet dzīvo visi kopā. Pie ģimenēm spēlētāji ietu ar trenera atļauju,” toreiz teica kluba vadītājs. Šobrīd šis plāns tiek realizēts dzīvē.

Jau vēstīts, ka pēc pēdējā izbraukuma Rīgas kluba vadība pieņēmusi vairākus lēmumus. No amata atbrīvoti Sanda Ozoliņa līdzšinējie palīgi Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs, bet līgums lauzts ar amerikāņu uzbrucēju Tīdžeju Galjardi, kurš 11 mačos izcēlās ar sešām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Nikolajs Jeļisejevs nosūtīts uz fārmklubu Liepājā. Tāpat tiek runāts par divu spēlētāju piesaisti komandai. Somu aizsargs Ansi Salmela un krievu uzbrucējs Nikolajs Žerdevs, iespējams, laukumā dosies jau nākamajā spēlē.