Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" nespēj atspēlēties un turpina ar zaudējumu pret Ķīnas klubu

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas ietvaros jau 11. zaudējums pēc kārtas nesen izmaiņas treneru korpusā piedzīvojušajai Rīgas ''Dinamo'', kas šovakar nespēja atspēlēties un ar 1:2 piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai Pekinas ''Kunlun Red Star".

Rīgas ''Dinamo'' vadība pēc desmit piedzīvotiem zaudējumiem pēc kārtas veica interesantu soli - no darba tika atlaisti galvenā trenera Sanda Ozoliņa asistenti Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs, savukārt viņu vietā stājās kluba ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Mača ievadā nebija bīstamu momentu ne pie vienas komandas vārtiem, bet 9. minūtē rezultātu atklāja viesi - pašu kļūda uz zilās līnijas noveda pie pretinieku izgājiena vienatnē pret vārtsargu, un Vojtehs Voļskis savu iespēju izmantoja (0:1). Izskaņā mūsējie uzspēlēja skaitliskajā mazākumā, bet to izdevās izturēt, un pēc 20 minūtēm mūsējiem bija minimāls deficīts.

Otrā perioda pirmajā daļā ''Dinamo'' izcēlās ar lielu aktivitāti uzbrukuma darbībās - mazākumā iespēja bija Brendonam Makmilanam, vienādos sastāvos no labas pozīcijas garām meta Uvis Balinskis. Ieguvām vairākumu, kurš noslēdzās bez rezultatīviem metieniem. Taisnības labad jāsaka, ka uzbrukuma spēle bija vāja, arī vairākumā nekas īsti neizdevās, tādējādi saglabājās minimāls deficīts (0:1).

46. minūtē viss nonāca līdz tam, ka viesi dubultoja savu pārsvaru - pēc uzvarēta iemetiena uzreiz sekoja Mareka Dalogas šāviens no distances, un ripa lidoja augšējā stūrī (0:2). Vienādos sastāvos nekad neizdevās, un vairāk nekā trīs minūtes pirms pamatlaika beigām vārtsargu nomainījām pret sesto laukuma hokejistu - no kreisā malas ar precīzu ''one-timer'' metienu izcēlās Ņikita Jevpalovs (1:2)! Izmisīgie mēģinājumi gūt vārtus beidzās nesekmīgi, un ''Dinamo'' piedzīvoja 11. zaudējumu pēc kārtas.