Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" vienojies ar Salmelu, varētu pievienoties Žerdevs

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas “Dinamo” papildinās somu aizsargs Ansi Salmela, kamēr divu kanādiešu uzbrucēju sniegums tuvākajā laikā tiks vērtēts īpaši kritiski, Juris Savickis norādīja sarunā ar “Latvijas Avīzi”. Tikmēr krievu mediji vēsta par Nikolaja Žerdeva pievienošanos.

Rīgas “Dinamo” rīt aizvadīs spēli savā laukumā, pulksten 19:30 uzņemot Artūru Kuldu un Pekinas “Kunlun Red Star”. Komanda piedzīvojusi desmit zaudējumus pēc kārtas, un vakar no amata tika atbrīvoti Sanda Ozoliņa palīgi Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs, taču galvenais treneris turpinās darbu, un viņam asistēs ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

Kā kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis norādīja sarunā ar “Latvijas Avīzi”, tuvākajā laikā pievienosies somu aizsargs Ansi Salmela, ar kuru panākta vienošanās. Viņš laukumā varētu doties trešdien. Iespējams, tuvākajā laikā būs vēl kāds papildinājums, un Rīgas “Dinamo” interesējoties par Nikolaja Žedeva pakalpojumiem.

Starp leģionāriem padomes sēdē visvairāk kritizēti Lūkass Lesio un Tīdžejs Galjardi, un, ja viņu sniegums tuvākajā laikā neuzlabosies, abiem uzbrucējiem varētu tikt parādītas durvis. “Tas ir reorganizācijas sākums. Izveidojām plānu, kā izkļūt no šīs situācijas, bet pagaidām to publiski negribētu atklāt,” teica Savickis.

“Sezona mums tik slikti sākusies objektīvu un arī subjektīvu apstākļu dēļ. Bija daudz traumu, izjuka iespēlētie varianti vairākumā, mazākumā. Ar ārzemniekiem īsti netrāpījām - saliekot to kopā, izveidojās bedre. Bet sezonu nenorakstu - vēl ir 42 spēles, cīnīsimies,” teica Savickis, kura komandai otro sezonu pēc kārtas draud pēdējā vieta rietumos.