Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" pēc sešu zaudējumu sērijas negrasās atlaist Ozoliņu

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas komandas Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar ziņu aģentūru TASS pavēstīja, ka Sanda Ozoliņa amats pagaidām nav apdraudēts.

"Ozoliņam ir liels uzticības kredīts, nekādas straujas kustības pēc pirmajām neveiksmēm mēs neveiksim. Domāju, ka tuvākajās spēlēs mūsu situācija mainīsies," aģentūra TASS citē Juri Savicki.

Rīgas "Dinamo" sezonas pirmajās desmit spēlēs izcīnījis tikai piecus punktus, kas ir sliktākais rādītājs visā līgā. Austrumu konferences vājākajai vienībai Vladivostokas "Admiral", kuru pārstāv latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, deviņās spēlēs ir seši punkti, bet Rietumu konferences priekšpēdējās vietas īpašniecei Minskas "Dinamo" deviņās spēlēs ir astoņi punkti.

Rīdzinieki pagaidām vienīgos punktus nopelnījuši izbraukumā, kur pārspēja Astanas "Barys" (5:3) un Hantimansijskas "Yugra" (3:2, pagarinājumā), bet pēc tam sekojušas sešas neveiksmes pēc kārtas. Mājās zaudēts Maskavas "Spartak" (1:3), Maskavas "Dynamo" (1:5), Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:2), Sanktpēterburgas SKA (1:3) un "Barys" (0:6), bet izbraukuma sērija tika sākta ar zaudējumu Ufā (1:2). Rīt "Dinamo" viesosies Sočos, bet pēc tam gaidāmas spēles arī Helsinkos un Kazaņā.