Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" izgāž otro trešdaļu un piedzīvo sakāvi

© Foto: Dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'' pārbaudes turnīrā Vācijas pilsētā Kaselē otrajā spēlē pagalam vāji aizvadīja otro trešdaļu, kurā ielaida četrus vārtus, bet visā spēlē pret Maskavas apgabala ''Vityaz'' piedzīvoja zaudējumu ar 2:5.

Pirmo pārbaudes turnīru Rīgas ''Dinamo'' aizvadīja Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, kur piedzīvoja trīs zaudējumus tikpat spēlēs. Vakar Kaselē ''Dinamo'' izcīnīja pirmo uzvaru galvenā trenera Sanda Ozoliņa vadībā, ka ar ar rezultātu 3:2 apspēlēja Bratislavas ''Slovan''.

F64

"Vityaz" vakar turnīru iesāka ar pārliecinošu mājinieku komandas "Huskies" sakaušanu - 4:1. Maču pret Maskavas apgabala komandu ''Dinamo'' iesāka lieliski, un jau otrajā minūtē pēc Māra Bičevska piespēles izcēlās Denijs Kristo (1:0). Arī turpinājums bija pārliecinošs, un perioda vidusdaļā Bičevskis vairākumā pats izcēlās ar precīzu metienu (2:0). 17. minūtē vienus vārtus atguva Aleksandrs Pankovs, un pēc 20 minūtēm ''Dinamo'' bija minimāls 2:1 pārsvars.

Otrā trešdaļa pavisam noteikti bija viena no vājākajām šajā starpsezonā. Pirmkārt, pievīla disciplīna, jo trīs no četriem vārtiem ''Vityaz'' guva skaitliskajā vairākumā. Jāizceļ posms perioda otrajā daļā, kad 90 (!) sekunžu laikā rīdzinieki pamanījās ielaist trīs vārtus (divus no tiem mazākumā). Tādējādi pēc 40 minūtēm ''Dinamo'' jau bija iedzinējos ar 2:5.

Trešajā trešdaļā tāda vārtu biruma vairs nebija, un rīdzinieki lauzt spēles gaitu vairs nespēja. Rezultāts uz tablo nemainījās, un ''Dinamo'' piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:5.

Turnīra pēdējā spēlē rīt pulksten 19:00 ''Dinamo'' spēlēs pret vietējo Vācijas komandu Kaseles ''Huskies''.