Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Dinamo "Rīga" sāk treniņnometni Valmierā

© "Dinamo"Rīga/ Raimonds Volonts

Dinamo "Rīga" komanda, gatavojoties jubilejas - desmitajai KHL sezonai, uzsākusi astoņu dienu treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā. Šobrīd Valmierā trenējas 35 hokejisti, kuri aizvada intensīvus treniņus gan uz ledus, gan trenažieru zālē, gan arī sporta zālē.

Informācija hokeja kluba mājaslapā liecina, ka treniņnometnē Valmierā galvenā trenera Sanda Ozoliņa un viņa palīgu Rodrigo Laviņa, Aleksandra Ņiživija, Jura Klodāna un Raivja Miezāna rīcībā ir hokejisti gan ar pilnvērtīgiem līgumiem, gan arī pārbaudes laika līgumiem. Ar pilnvērtīgiem līgumiem ir - vārtsargi Jānis Kalniņš un Justin Peters; aizsargi Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karl Stollery un Kristaps Zīle; uzbrucēji Māris Bičevskis, Kirils Galoha, Colton Gillies, Georgs Golovkovs, Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs, Danny Kristo, Edgars Kulda, Lucas Lessio, Roberts Lipsbergs, Brandon McMillan, Gints Meija, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs. Savukārt ar pārbaudes laika līgumiem - aizsargi Nerijus Ališausks, Ralfs Freibergs, Rolands Gritāns un Ēriks Ševčenko; uzbrucēji - Oskars Batņa, Ņikita Jevpalovs, Martins Lavrovs un Juliāns Misjus. Savukārt no HK RĪGA komandas šobrīd ir piesaistīti vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Renārs Kārkls un uzbrucējs Emīls Ģēģeris.

"Dinamo"Rīga/ Raimonds Volonts

Hokeja komanda, gatavojoties 2017./2018. gada KHL sezonai, piedalīsies trijos pārbaudes turnīros - Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, Vācijas pilsētā Kaselē (Kassel) un Arēnā Rīga, kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 10 pārbaudes mačus.