Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

K.Rēdlihs arī desmito KHL sezonu aizvadīs "Dinamo"

© Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'' turpina sastāva komplektēšanu 2017./2018. gada sezonai, un šodien parakstīja ilgumu ar ilggadējo rīdzinieku aizsargu Krišjāni Rēdlihu.

Pieredzes bagātais 36 gadus vecais K.Rēdlihs KHL jau aizvadījis 410 spēles, gūstot 36 vārtus un atdodot 91 rezultatīvu piespēli. Nākamā Rēdliham jau būs desmitā sezonā KHL Rīgas ''Dinamo'' sastāvā.

Aizvadītajā sezonā K.Rēdlihs laukumā devās 44 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar 13 rezultativitātes punktiem (3+10), nopelnīja 12 soda minūtes un lietderības koeficientu “-14”, vidēji laukumā pavadot 19:37 minūtes.

Vakar Rīgas ''Dinamo'' paziņoja, ka komandai pievienojies 29 gadus vecais kanādiešu aizsargs Kārls Stolerijs, kurš aizvadījis 23 spēles Nacionālajā hokeja līgā, pārstāvot Ņūdžersijas "Devils", Sanhosē "Sharks" un Kolorado "Avalanche". Dienas turpinājumā klubs arī pavēstīja par līgumu pagarināšanu ar latviešu uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu un Miku Indraši.

Kontinentālās hokeja līgas nākamā sezona startēs 22. augustā. Starpsezonā ''Dinamo'' galvenā trenera Sanda Ozoliņa vadībā paredzēts aizvadīt 11 pārbaudes spēles. Pirmos pārbaudes turnīru rīdzinieki aizvadīs laika posmā no 26. līdz 30. jūlijam Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, tiekoties ar Maskavas "Dynamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Hantimansijskas "Yugra", kā arī Baltkrievijas vicečempioni Minskas "Yunost".