Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Bukmeikeri: Hārtlijs kļūs par "Dinamo" galveno treneri

© Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Neilgi pirms Pasaules čempionāta hokejā notikusi tikšanās starp Latvijas hokeja izlases galveno treneri Bobu Hārtliju un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vadību. Kā viena no aktuālākajām tēmām bijusi Hārtlija potenciālā pievienošanās "Dinamo" treneru korpusam nākamajā sezonā.

Jau vakar medijos izskanējusī informācija radījusi sabiedrības ažiotāžu un mediju spekulācijas. Apkopojot oficiāli pieejamo un kuluāros izskanējušo informāciju, bukmeikeri devuši 80% lielu varbūtību, ka nākamajā sezonā par Rīgas "Dinamo" galveno treneri kļūs Bobs Hārtlijs.

Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Kā medijiem apliecinājis "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, tad abas puses atstājušas abpusēji pozitīvu iespaidu un ieinteresētību pārrunu veikšanā par līguma detaļām. Kā reālākie konkurenti minami vairāki Šveices augstākās līgas klubi, kas arī izteikuši savu vēlēšanos redzēt Hārtliju uz sava treneru tiltiņa. Atgādināsim, ka 2011. gadā Hārtlijs jau trenēja Cīrihes "ZSC Lions", tāpēc šī valsts un tās hokeja iespējas trenerim nav svešas.

Pēc Savicka izteikumiem secināms, ka "Dinamo" galvenā trenera liktenis noskaidrosies jau pavisam drīz. Plānots, ka galīgais lēmums par Bobu Hārtliju tiks pieņemts līdz Pasaules čempionāta sākumam. Ņemot vērā, ka "Dinamo" nākamo sezonu uzsāks ar jaunu ģenerālmenedžeri, šāds lēmums par līguma parakstīšanu ar titulētu un faniem patīkamu treneri varētu būt kā svaiga dvesma "Dinamo" jaunās sezonas ambīciju sasniegšanai.