Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Sorokins pauž nožēlu par apvainojumiem "Mogo"

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Vakar Latvijas hokeja Virslīgas finālsērijas ceturtajā spēlē pirmo zaudējumu (4:7) cieta HK “Mogo”, ļaujot HK “Kurbads” samazināt rezultātu sērijā līdz 1-3. HK “Mogo” galvenais treneris Oļegs Sorokins šorīt sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda nožēlu par viedokļiem, kas izskan interneta vidē, ka viņa vadītā komanda vakar it kā nodarbojusies ne tikai ar hokeja spēlēšanu, bet arī likusi naudu uz savu zaudējumu.

"Kurbada" hokejisti vakardienas spēlē otrajā periodā desmit minūšu intervālā guva četrus vārtus pēc kārtas, tāpat viņiem izdevās atvairīt sāncenšu centienus atspēlēties, kā rezultātā ogrēnieši svinēja pirmo uzvaru sērijā.

“Novērtēju to cilvēku viedokli, kuri raksta, ka bauda hokeja čempionāta finālsēriju. Abu komandu rādītais sniegums ir pat ļoti labs. Nespēju saprast tos, kuri apvaino mūs kaut kādās totatlizatoru spēlītēs. Man nav pat mazākās aizdomas, ka kāds no maniem čaļiem varētu aizdomāties par ko tādu. Finālsērijā tiekas divas spēkos līdzvērtīgas komandas. Mums vakar nepaveicās. Mēs spēlējām trijās maiņās un trešajā trešdaļā bijām tuvu, lai izglābtos, šoreiz neizdevās! Nevajag tik ļoti saistīt sportu ar totalizatoriem. Kāpēc tad mēs regulārajā čempionātā nezaudējām ne spēli, piemēram, “Pārdaugavai”, kur koeficients uz viņu uzvaru droši vien bija ap 20,” vaicājoši teic Oļegs Sorokins.

“Jā, tas nav profesionālais sports. Čaļi aizraujas, čaļi kļūdās… Mēs vakar aizrāvāmies, gribējām ātri atspēlēties, nepratām sakārtot galvas. Lielajā vairākumā nespējām iemest, otrā galā komanda iemeta, tikmēr mēs metāmies uz priekšu, lai pierādītu, ka tas bija nelaimes gadījums. Mana komanda vēlas iegūt čempionu titulu, ne spēlēt dumjas spēlītes,” uz vakardienas maču atskatās “Mogo” treneris.

Piektā finālsērijas spēle notiks jau rītvakar plkst. 19.40 “Mogo” ledus hallē. Oļega Sorokina vadītajai komandai tā būs otrā iespēja noslēgt sēriju.