Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

''Celtics''' apspēlē Maiami un ķer Klīvlendu

© SCANPIX

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izspēlētas piecas spēles, kurās uzvaras izcīnīja Bostonas ''Celtics'', Indiānas ''Pacers'', Ņūorleānas ''Pelicans'', Goldensteitas ''Warriors'' un Portlendas ''Trail Blazers''.

''Celtics'' savā laukumā pret ''Heat'' teicami nospēlēja spēles trešo ceturtdaļu, kuru uzvarēja ar 32:17. Izskaņā Maiami tika tuvāk, bet Bostona noturēja savu pārsvaru - 112:108. Rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Aizeja Tomass. ''Celtics'' šī bija 14. uzvara pēdējās 15 spēlēs savā laukumā. Bostona izcīnīja jau 48. uzvaru sezonā, kas ir par vienu vairāk nekā Klīvlendai, kurai gan divas aizvadītas spēles mazāk.

Nedaudz drošāk par savu vietu izslēgšanas spēlēs tagad var justies Indiānas ''Pacers'', kas ar 107:94 pieveica Filadelfijas ''76ers'', kas ļāva tikt nostabilizēties virs 50 procentiem uzvaru un septītajā vietā Austrumu konferencē. Pols Džordžs sakrāja 21 punktu un astoņas atlēkušās bumbas, bet centram Mailzam Tērneram 17 punkti un 16 bumbas zem groziem.

Bez Demarkusa Kazinsa sastāvā labu spēli aizvadījusi Ņūorlenas ''Pelicans'', kas savā laukumā nedeva nekādas cerības Denveras ''Nuggets'' - 115:90. Entonijs Deiviss bija stabils līderis savā komandā ar 31 punktu un 15 bumbām zem groziem. Izslēgšanas spēles Ņūorlēna gan būs grūti sasniegt, jo konferences astotā pozīcija ir četru uzvaru attālumā.

Septīto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Goldensteitas ''Warriors'', kas atkal spējusi pieveikt neērto Memfisas ''Grizzlies'' komandu - 106:94. Klejs Tompsons izcēlās ar 31 punktu, bet Stefens Karijs 21 punktam pievienoja 11 rezultatīvas piespēles. Savukārt uz ''play-off'' zonas balansē Portlendas ''Trail Blazers'', kas šonakt viesos ar 97:81 pieveica Losandželosas ''Lakers''.