Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Latviešu amatieru līgas hokejistam spēles laikā apstājas sirds

© Entuziastu hokeja līga

Entuziastu hokeja līgas publicētā informācija liecina, ka vienam no hokeja spēlētājiem 5.oktobra spēles laikā dodoties laukumā apstājusies sirds.

Par laimi medicīnas personālam izdevās glābt HK "Detonators" spēlētāja Pētera Smeltera dzīvību. Hokeja līgas pārstāvji raksta: "Lai arī cik liels būtu entuziasms pret hokeju, pirmajā vietā jābūt veselībai. Ir jāspēj sabalansēt sporta un atpūtas režīms, lai nenāktos mācīties no savām kļūdām, kuras var būt arī letālas. HK "Detonators" spēlētājs Pēteris Smelters devās laukumā uz otro nomaiņu, taču pasperot divus soļus, saļima. Fiziskas un emocionālas pārslodzes radītu veselības problēmu dēļ bija apstājusies sirds. Pateicoties komandas biedru un medicīnas personāla rūpēm, tika veiksmīgi sagaidīta neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi, kuri sekmīgi veica reanimāciju un nogādāja Pēteri Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcā. "

Lai gan šobrīd amatieru līgas sportista dzīvībai briesmas nedraud, viņam priekšā vēl ilgs atveseļošanās process.

Entuziastu hokeja līga aicina atbalstīt Pēteri, ziedojot Pēterim rehabilitācijas procesam.Pēteris Smelters, konta Nr. LV05HABA0551017657225