Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Krišjānis Rēdlihs: "Nākamais mačs jāvinnē un viss"

© f64

Pēc šodienas zaudējuma izbraukuma spēlē pret "Lokomotiv" Krišjānis Rēdlihs, Rīgas "Dinamo" aizsargs, izteicās, ka atkal netika izmantotas iespējas, savukārt pēc gūtajiem vārtiem bijusi sajūta, ka spēle izdosies.

"Atkal jāsaka, ka bija jāizmanto vairākuma iespējas, kurās bija izdevības. Jāizmanto savas iespējas, ko šodien neizdarījām. Trešajā trešdaļā viņi mūs par to sodīja," pēc spēles Jaroslavļā atzina Krišjānis Rēdlihs.

"Vairāk vai mazāk kontrolējām ripu, bet vajadzēja vairāk dabūt ripu uz vārtiem. Par gūtajiem vārtiem – beidzot bija cīņa, ripa labi atlēca un guvām vārtus. Ar spēku ienesām ripu. Pēc tam bija laba sajūta, ka tūlīt viss būs kārtībā, dabūsim „ar gaļu” vārtus. Bet sanāca, kā sanāca. Ejam trenēties un spēlējam tālāk,” "Dinamo" aizsargs nav zaudējis apņēmību, taču sacīja, ka šodien par spīti nelabvēlīgajam rezultātam 1:4 tomēr bijis iespējams gūt punktus: "Šodien arī spēlējām koncentrēti un kompakti. Likās, ka varējām dabūt šeit punktus. Vajadzēja dabūt."

Nākamaā spēle Rīgas "Dinamo" komandai paredzēta svētdien pret "Vityaz" vienību, un Rēdlihs to raksturoja īsi: "Nākamais mačs jāvinnē un viss."