Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" treneris: "Mums nav spēlētāju, kuri spētu vilkt komandu"

© Sportacentrs.com

Kontinentālās hokeja līgas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma pret Astanas "Barys" (2:3) bija ļoti neapmierināts ar momentu realizāciju.

Astanas "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs: "Zinājām, ka būs smaga spēle. Sākumā mums kaut kur laikam nedaudz paveicās, bet pēc tam spēle ritēja līdz gūtiem vārtiem. Labi, ka guvām trešos vārtus, un esam priecīgi par uzvaru."

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols: "Mūsu realizācijas dēļ aizsardzībā ir jāspēlē ar maksimālu pašaizliedzību un maksimālu koncentrēšanos. Nedrīkst aizsargs mest pa zemi, jāmet pa gaisu – uzreiz uzbrucējs aiz muguras, un pirmie vārti. Otrajos ielaistajos vārtos pilnīgi jēla spēle no centra, un gols. Trešajos vārtos nogulējām iemetienu."

"Protams, šajā spēlē bija arī pozitīvi momenti – Džeriņa virknējums, Bičevska virknējums," sacīja Ābols. "Arī es neatteiktos no Boida piecinieka – kā moments, tā vārti. Nevar pateikt, ka mums nebija momentu – mums tādi bija, taču nespējām tos realizēt. Visu laiku neveicas? Tā nevarētu teikt. Komandā jābūt spēlētājiem, kuri velk, lai pārējie varētu braukt līdzi. Šobrīd mums nav to, kas velk."

"Ja paņemsi statistiku, tad domāju, ka redzēsi," Ābols atbildēja uz žurnālista jautājumu, ar cik spēlētājiem viņš pēdējā laikā nav apmierināts. "Tiem, kam ir jāmet, šodien iemeta."