Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo Rīga" padome ļoti neapmierināta ar komandas sniegumu

© f64

Šodien notika akciju sabiedrības "Dinamo Rīga" padomes sēde, kurā tika izskatīti jautājumi saistībā ar Rīgas "Dinamo" hokeja komandas startu šajā sezonā un atzīts, ka tas bijis neapmierinošs. Komandai sniegtais uzdevums gan nav mainījies, proti, jāiekļūst izslēgšanas spēlēs.

"Dinamo Rīga" padome savā sēdē uzklausīja komandas galvenā trenera Arta Ābola un ģenerālmenedžera Normunda Sējēja atskaiti par sezonas sākumu Kontinentālajā hokeja līgā. Rīgas "Dinamo" pirmajos 18 mačos, kas ir gandrīz trešdaļa regulārās sezonas, spējusi gūt vien piecas uzvaras un sakrāt 18 punktus, kas to nostāda vien 12. vietā Rietumu konferencē, turklāt vārtu attiecība 37:54 ir 25. sliktākā visā līgā.

Akciju sabiedrības padome pēc abu komandas vadītāju uzklausīšanas atzina, ka šāds sniegums ir neapmierinošs. Kopā ar treneru kolektīvu tika kopīgi izanalizētas iespējas, lai panāktu uzlabojumu un tiktu izpildīts sezonas sākumā uzstādītais uzdevums, iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Rīgas "Dinamo", par spīti septiņiem zaudējumiem pēdējās astoņās spēlēs, joprojām "play-off" zonai ir salīdzinoši tuvu, proti, tikai trīs punktu attālumā. Jāatgādina, ka līdz pat šim brīdim nav pilnīgas skaidrības par kluba finansiālo situāciju, jo hokejisti ilgstoši nesaņēma algas, un tikai pirms pāris dienām padomes priekšsēdētājs Juris Savickis varēja medijiem pavēstīt, ka šis jautājums atrisināts. Jaunā sponsora nosaukums gan joprojām nav oficiāli izpausts.

"Dinamo" savu nākamo spēli aizvadīs parīt pret Oskaru Bārtuli un Astanas "Barys", uzsākot triju mājas spēļu sēriju. "Barys" savā iepriekšējā spēlē ar 5:0 sakāva "Amur", bet šodien aizvadīs spēli pret "Jokerit".