Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Pasaules čempionātā jāiztiek arī bez Bārtuļa

Gaidāmajā pasaules hokeja čempionātā Minskā Latvijas izlasei nāksies iztikt bez aizsarga Oskara Bārtuļa, kuram problēmas radījis cirkšņa savainojums, tāpēc jau tuvākajā laikā nāksies veikt operāciju, portālu Sportacentrs.com šodien informēja pats hokejists.

Oskars Bārtulis ir vēl viens Soču olimpisko spēļu dalībnieks, kurš Latvijas izlasei nevarēs palīdzēt valstsvienībai pasaules čempionātā Minskā. „Čempionāts man diemžēl iet garām, jau tuvākajā laikā jāveic operācija,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com situāciju īsi pēc ārstu pārbaudēm komentēja spēlētājs.

Bārtulis Latvijas izlases rindās nepiedalījās arī pirms gada notikušajā pasaules čempionātā, taču Sočos aizsargs bija viens no mūsu izlases vadošajiem aizsargiem.

Pēdējās divas sezonas Bārtulis aizvadījis Doņeckas „Donbass” komandā, kas šogad no tālākās cīņas par Gagarina kausu izslēdza Rīgas „Dinamo” hokejistus. Regulārajā turnīrā aizsargs piedalījās 50 spēlēs, izceļoties ar astoņiem (2+6) rezultativitātes punktiem, bet izslēgšanas spēlēs spēja gūt vienus vārtus, kā arī izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.