Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Starkovs: Šādi zaudējumi var būt ļoti vērtīgi komandas attīstībai nākotnē

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

"Esmu apmierināts ar mūsu komandas darbībām uzbrukumā, tikmēr aizsardzība šoreiz nospēlēja ne gluži tā, kā mēs vēlētos," pēc zaudējuma Kosovai pārbaudes spēlē (3:4) sacīja Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

"Pirmkārt, vēlos apsveikt Kosovas izlasi ar izcīnīto uzvaru. Mums kā zaudētājiem ir ļoti nepatīkama sajūta šobrīd, jo vēl piecas minūtes līdz spēles beigām mēs atradāmies vadībā, tomēr nespējām noturēt pārākumu. Vēlējos atzīmēt, ka šodienas spēle bija ļoti dzīva, abas komandas demonstrēja uzbrūkošu spēles stilu," pēc mača lff.lv citēts Aleksandrs Starkovs.

"Esmu apmierināts ar mūsu komandas darbībām uzbrukumā, tikmēr aizsardzība šoreiz nospēlēja ne gluži tā, kā mēs vēlētos. Protams, šādi zaudējumi var būt ļoti vērtīgi komandas attīstībai nākotnē, arī no šādām spēlēm nepieciešams mācīties, piemēram, noturēt rezultāta pārsvaru," pēcspēles preses konferencē Starkova sacīto citē lff.lv.

"Kosovas izlases sniegums spēles noslēgumā īpaši nepārsteidza. Tā viņi spēlē arī pret citiem pretiniekiem. Šī komanda praktiski visas spēlēs pietiekoši asi spēlēja uzbrukumā. Protams, Kosova spēlēja savā laukumā, un arī vietējo līdzjutēju atbalsts viņiem ļoti palīdzēja," uz vietējā žurnālista papildus jautājumu par mačam beigām atbildēja Starkovs.

"Mēs izlaidām uzvaru nevis neizšķirtu. Ielaidām trešos vārtus četras minūtes pirms spēles beigām. Protams, komanda un visi spēlētāji ir sašutuši, grūti to pieņemt... Bet dzīve iet tālāk, tas ir futbols. Jāmācās no savām kļūdām. Mums priekšā jaunas spēles. Šobrīd ir nepieciešams izdarīt secinājumus," izteicās Andris Vaņins.