Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Siņeļņikovs pamet Ventspili un karjeru turpinās Jelgavā

© FK Jelgava

''SynotTip'' futbola Virslīgas kluba ''Jelgava'' vadība spējusi panākt vienošanos ar vienu no valsts labākajiem kreisās malas futbolistiem Alanu Siņeļņikovu, kurš iepriekš pārstāvēja Ventspils krāsas. Siņeļņikovs jau piedalās Jelgavas komandas treniņos.

Alans Siņeļņikovs savu karjeru uzsāka Rīgas ''Skonto'' sistēmā, kur arī pavadīja sešus gadus, pēdējās sezonās kļūstot par vienu no bīstamākajiem kreisās malas spēlētājiem visā līgā. 2014. gadā Siņeļņikovs pārcēlās uz ''Ventspili'', kur nospēlēja nākamās trīs sezonas.

Pēdējā sezonā Virslīgas čempionātā ''Ventspils'' kreklā Siņeļņikovs aizvadīja 27 spēles, no kurām 23 sāka pamatsastāvā. Alans sakrāja piecus vārtu guvumus un deviņas rezultatīvas piespēles.

Jānis Vuguls, ''Jelgavas'' direktors: "Nav noslēpums, ka Alana pievienošanās bija viena no mūsu galvenajām prioritātēm gatavojoties jaunajai sezonai - izlases līmeņa spēlētājs ar kaujiniecisku raksturu, kurš divas sezonas pēc kārtas līgā ir bijis viens no labākajiem futbolistiem, būdams arī rezultatīvo piespēļu līderis. Kreisā flanga pavēlnieks! Tāpēc ir liels prieks, ka esam vienojušies, un jau šodien Alans piedalījās pirmajā treniņā ar komandu. Pagaidām vēl komanda darbojas mērenā režīmā, nopietnas slodzes sāksies pēc jaunā gada.

Līdz šim pagājušās sezonas vicečempione jau spējusi panākt vienošanos ar virkni komandai ļoti svarīgiem futbolistiem. Līgumi pagarināti ar kapteini Gintu Freimani, Arti Lazdiņu, Mindaugu Grigarāviču, Rjotaro Nakano, Valēriju Redjko un Andreju Perepļotkinu. Tāpat līgums spēkā vēl ir Gļebam Kļuškinam un Mārcim Ošam, savukārt piesaistīts lietuviešu uzbrucējs Ēvalds Razulis.