Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Latvijas čempions Kazačoks tiek diskvalificēts no LFF sacensībām

© LFF.LV

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija pieņēmusi lēmumu diskvalificēt Jevgeņiju Kazačoku no Latvijas Futbola federācijas rīkotajām sacensībām, kamēr viņš nebūs izmaksājis kompensāciju RFS.

"Pieaicinātais [RFS sporta direktors] A.Usovs norāda, ka joprojām nav saņemta kompensācijas summa, kas J.Kazačokam ir jāizmaksā saskaņā ar LFF Spēlētāju statusa un pāreju komisijas (SSPK) un LFF AK lēmumu par J.Kazačoka rīcību, atkāpjoties no darba līguma ar RFS izpildes," teikts Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

"Pieaicinātais J.Kazačoks norāda, ka [Jūrmalas "Spartaka" direktors] S.Melkumjans ir pilnvarots pārstāvēt spēlētāju šodienas DK sēdē. J.Kazačoks, atbildot uz jautājumu par iepriekšminēto LFF juridisko komisiju lēmumu neizpildi, informē DK, ka viņam šobrīd nav pieejami nepieciešamie finanšu līdzekļi, lai izpildītu LFF DK un AK lēmumus, taču J.Kazačoks apstiprina, ka apzinās nepieciešamību veikt kompensācijas samaksu un apstiprina, ka joprojām minēto samaksu nav veicis.

DK priekšsēdētājs J.Pavlovskis informē spēlētāju un viņa pārstāvi par iespējamību noslēgt vienošanos ar RFS par kompensācijas summas izmaksu, vienojoties par atmaksas grafiku. J.Kazačoks apliecina, ka tuvākajā laikā vērsīsies RFS par vienošanās panākšanu par kompensācijas summas atmaksu," paziņojumā turpināts. "LFF DK vienbalsīgi nolemj: diskvalificēt Jevgeņiju Kazačoku no LFF organizētajām futbola sacensībām līdz saistību izpildei vai vienošanās panākšanai par saistību izpildi pret Rīgas Futbola skolu saskaņā ar 2016. gada 16. septembra LFF AK lēmumu (D.R. p.1.5. c)."

Latvijas čempionvienības kapteinis intervijā novembra beigās apstiprināja, ka vasarā nebija tālu no tā, lai pārietu uz RFS, taču tomēr nolēma palikt "Spartakā".