Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Futbols

41 gada vecumā gājis bojā bijušais Kijevas "Dynamo" pussargs Husins

© www.11na11.com

Nelaimes gadījumā gājis bojā bijušais Kijevas "Dynamo" pussargs Andrejs Gusins, vēsta Ukrainas mediji. 41 gadu vecais ukraiņu futbolists un treneris cietis motocikla avārijā Kijevā.

Ukrainas mediji vēsta, ka Kijevas autodromā "Chaika" Andrejs Gusins iebraucis bez atļaujas un kādā no līkumiem nav savaldījis motociklu. Gusins nav spējis noturēties virsū transporta līdzeklim un tā arī nav atguvies pēc kritiena.

41 gadu vecais Gusins savu futbolista karjeru noslēdza 2008. gadā. Bijušais pussargs lielāko karjeras daļu pavadīja Ukrainas futbola flagmanī Kijevas "Dynamo", kļūstot par septiņkārtējo valsts čempionu un četrkārtējo kausa ieguvēju.

Gusins spēlēja arī Ukrainas izlasē, piedaloties 71 mačā un gūstot deviņus vārtus. Lielākais panākums valstsvienības rindās Gusinam bija iekļūšana 2006. gada Pasaules kausa ceturtdaļfinālā.

Pēc futbolista karjeras beigām Gusins spēra pirmos soļus treneru karjerā. Pazīstamais ukraiņu pussargs trenera prasmes sāka apgūt Krievijas klubos "Anzhi" un "Krylya Sovetov", kā arī Kijevas "Dynamo".