Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Armandam Šķēlem divu gadu līgums ar "Kalev/Cramo"

Latviešu basketbolists Armands Šķēle vēl uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar Igaunijas čempionvienību „Kalev/Cramo”, portālu Sportacentrs.com informēja basketbolista aģents Artūrs Kalnītis.

„Armands ļoti vēlējās palikt „Kalev/Cramo” rindās un aizvadīt pilnu sezonu VTB līgā, spēlējot trenera Kūsmā vadībā. Spēlētājs ar treneri ļoti labi saprotas un tieši trenera Kūsmā palikšana pie komandas stūres bija viens no noteicošajiem faktoriem, lai arī Armands paliktu Tallinā. Jāatzīst, ka „Kalev/Cramo” komandas vadība bija ļoti pretimnākoša. Ja Armandam būs kāds nopietns piedāvājums no citām komandām ,tad par salīdzinoši zemu izpirkuma naudu viņš varēs pāriet uz citu klubu,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja Kalnītis.

27 gadus vecais basketbolists janvāra vidū parakstīja līgumu ar Ukrainas Superlīgas klubu „Ferro/ZNTU”, kura rindās aizvadīja tikai vienu spēli un pēc neilga laika panāca vienošanos ar „Kalev/Cramo” komandu. Tallinas komandas rindās latvietis aizvadīja kopumā veiksmīgu sezonu, izcīnot arī Igaunijas čempionu titulu. Jau pēc sezonas klubs ar basketbolistu uzsāka saruna par līguma pagarināšanu un nu šīs saruna vainagojušās panākumiem – līgums parakstīts uz divām sezonām.

Līdzīgi kā „VEF Rīga” komanda šosezon, „Kalev/Cramo” nākamajā sezonā Igaunijas čempionātā plāno spēlēt ar otro komandu, bet galvenajai komandai paredzēts Baltijas Basketbola līgā (BBL) un VTB līgā.