Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Ceļgala sāpju dēļ Porziņģis spēlē pret "Warriors" nepiedalīsies

© Scanpix

NBA klubs Ņujorkas "Knicks" paziņojis, ka šodienas spēlē pret Goldensteitas "Warriors" komandai nepalīdzēs Kristaps Porziņģis un Kails O`Kvins. Porziņģa nespēlēšanas iemesls ir kreisā ceļgala sāpes.

Kristapam Porziņģim šī būs pirmā izlaistā spēle janvārī un pirmā kopš decembra vidus, kad viņš arī ceļgala traumas dēļ izlaida divas spēles. ASV mediji vēsta, ka Porziņģis nelielu traumu guva vakardienas treniņā, bet "Knicks" savā paziņojumā to raksturojusi kā ceļgala iekaisumu.

„Knicks” šobrīd atrodas izbraukumā ASV rietumkrastā, un izbraukuma spēļu sērijā paredzēti vēl divi mači - parīt pret Denveru un aizparīt pret Fīniksu. Pagaidām netiek vēstīts par Porziņģa iespējām piedalīties šajās spēlēs.

Tāpat „Knicks” šonakt būs bez Kaila O`Kvina sastāvā - Ņujorkas regulāri spēlējošais rezervists guvis gurna sasitumu un arī paliks malā, atstājot „Knicks” ar krietniem caurumiem garajā galā. Uz lielāku spēles laiku var cerēt Villijs Ernangomess un iepriekš ārpus pieteikuma palikušais Žoakims Noā, tiesa, pret „Warriors” arī ļoti reāla iespēja lielāko mača daļu aizvadīt ar īso sastāvu.

Porziņģis šonakt būs septītā izlaistā spēle šosezon un 33. savās NBA karjeras trīs sezonās. Porziņģim šonakt gaidāma īpaša nakts, jo 2:00 tiks paziņoti Zvaigžņu spēles treneru izvēlētie rezervisti, kuru vidū, ja nenotiks liels brīnums, būs arī Porziņģis, kurš tādējādi kļūs par pirmo Latvijas spēlētāju pasaules spēcīgākās līgas Zvaigžņu mačā. Savukārt "Knicks" bez sava labākā punktu guvēja ierindā būs ļoti jāpiepūlas, lai izvairītos no devītā zaudējuma pēdējās 12 spēlēs.