Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Video reportāža: drāma Latvijas Eurobasket finiša taisnē

© Publicitātes foto

LMT Straume piedāvā pēdējo speciālreportāžu no Stambulas, kur Latvijas izlase noslēgusi gaitas Eurobasket 2017 ar piecām uzvarām septiņās spēlēs.

Pārdomās pēc pēdējās spēles ar LMT Straumes reportieri Edgaru Buļu dalās Dāvis Bertāns un izlases kapteinis Jānis Blūms. Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis atzīst, ka ir bēdīgs par čempionāta noslēgumu, tomēr ieguldītais darbs nav veltīgs - ir izdevies sapulcināt labu izlasi.
Kristaps Porziņģis ir pateicīgs par pirmo pieredzi Latvijas izlases rindās un ir gatavs augt, lai turpinātu nest Latvijas basketbola vārdu pasaulē.

Skatītājiem ir iespēja sekot līdzi Eurobasket fināla spēlēm LMT Mājas viedtelevīzijas kanālos TV3 un TV6. Tur pieejami visu Latvijas izlases spēļu apskati un spilgtākie momenti, kā arī īpašās Edgara Buļa reportāžas no Turcijas. Tās redzamas arī lietotnē LMT Straume un internetā.

Latvijas basketbola līdzjutēji aicināti iesaistīties Twitter sarunā par čempionāta aktualitātēm, izmantojot tēmturus #Eurobasket2017 un #TrīsZvaigznes.