Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Porziņģim jāizlaiž vairākas dienas, bet nopietna savainojuma nav

© scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" uzlecošajai zvaigznei Kristapam Porziņģim nāksies izlaist vairākas dienas, tomēr nopietns savainojums nav konstatēts.

Aizvadītajā naktī Ņujorkas "Knicks" desmito reizi pēc kārtas zaudēja čempionei Klīvlendas "Cavaliers" - 104:119. Izbraukumā aizvadītais mačs pirmā puslaika izskaņā beidzās Kristapam Porziņģim, kurš pēc neveiksmīgas sadursmes ar komandas biedru un draugu Villiju Ernangomesu savainoja potīti.

Laukumā pavadītajās 16 minūtēs latvietis guva astoņus punktus, netrāpot nevienu no četriem tālmetieniem, un savāca piecas atlēkušās bumbas. Pēc mača Porziņģis pauda cerību, ka savainojums nav pārāk nopietns.

Un cerības apstiprinājušās. NBA prominentākais apskatnieks Edriens Vodžnarovskis no Yahoo šodien vēsta, ka pēc rūpīgākām pārbaudēm bojājumi saitēm nav konstatēti un ka potīte ir tikai pietūkusi. Lai gan savainojums nav nopietns, Porziņģim būs jāizlaiž vairākas dienas.

Ņujorkas "Knicks" nākamo spēli aizvadīs naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika, kad savā laukumā uzņems Filadelfijas "76ers". Vienības Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas blakus - Porziņģa pārstāvētā vienība ar 23 uzvarām ir 12. vietā, bet "76ers" seko ar 21 panākumiem un diviem mačiem rezervē. Savukārt naktī uz otrdienu sekos Toronto "Raptors" uzņemšana.