Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Bertāns pret Porziņģi: reakcija ārzemju presē

© Ekrānšāviņš no spēles tiešraides

ASV mediju uzmanības centrā svētdien, 12. februārī, bija kādreizējo "Knicks" spēlētāju viesošanās "Madison Square Garden" pēc komandas īpašnieka Džeimsa Doulena konflikta ar Čārlzu Oukliju un Karmelo Entonija situācija Ņujorkā. Latviešu pirmo tikšanos NBA pamanīja laikraksts "San Antonio Express News", pāris izdevumi no Serbijas un Čehijas, kā arī FIBA.com .

Yahoo Sports (AFP): “Knicks” pārtrauc neveiksmju sēriju ar NBA uzvaru pār “Spurs”

“Uzvara pār otro spēcīgāko NBA komandu bija gaidīta un patīkama pārmaiņa klubam, kurš attālinās no vietas Austrumu konferences izslēgšanas spēlēs, vienlaikus uzliesmojot asumiem starp Entoniju un “Knicks” prezidentu Filu Džeksonu. Entonijs teica, ka cenšas ignorēt sacelto troksni.”

New York Post: Savādā “bijušo spēlētāju” diena beidzas ar negaidītu iznākumu “Knicks” - “Spurs” spēlē

“Entonijs pabeidza cīņu ar 25 punktiem un, iespējams, tā bija viņa pēdējā spēle “Garden” arēnā, spēlējot “Knicks” kreklā, jo klubs mājās nespēlēs līdz pāreju perioda beigām 23. februārī.”

New York Times: “Knicks” pārtrauc četru neveiksmju sēriju ar iedvesmojošu uzvaru pār “Spurs”

“Kopš brīža, kad Popovičs un “Spurs” 1999. gadā uz “Garden” grīdas svinēja pirmā NBA titula iegūšanu, klubam bijis maz drāmu ārpus laukuma un tam izdevies izcīnīt vēl četrus čempionu titulus. Salīdzinoši, “Knicks” pēc minētā 1-4 zaudējuma pret “Spurs” vairs nav izdevies sasniegt līgas finālu, tā vietā bieži piedāvājot haotiskas izrādes.

“Man nav drāmas mērītāja, lai pierādītu vienu vai otru lietu, taču mazāk drāmas padara manu darbu vieglāku - un mani tas pilnībā apmierina,” teica Popovičs.”

Reuters: “Knicks” pabeidz vētrainu nedēļu ar uzvaru pār slikti metošajiem “Spurs”

“Karmelo Entonijs iemeta 25 punktus, lai apsteigtu Čārlzu Bārkliju un pakāptos uz 25. vietu NBA visu laiku labāko punktu guvēju sarakstā ar 23 775 punktiem. Entonijs ir piektais rezultatīvākais vēl spēlējošo spēlētāju sarakstā.

Entonijs aizvadītajā nedēļā bija “Knicks” prezidenta Fila Džeksona savādo čivinājumu objekts laikā, kad pieredzējušo uzbrucēju apvija baumas par aizmainīšanu. Trešdien bijušais “Knicks” uzbrucējs Čārlzs Ouklijs tika ar spēku izraidīts no “Madison Square Garden”, arestēts un apsūdzēts par uzbrukumu apsargiem pēc “Knicks” īpašnieka Džeimsa Doulena nolamāšanas.”

FOX Sports (AP) “Knicks” sakauj “Spurs” ar 94-90 un izglābj mājas sērijas beigas

“Letrels Sprūels bija atpakaļ arēnā, tāpat kā daudzi bijušie “Knicks” spēlētāji. Un pašreizējā komanda nospēlēja aizsardzībā tā, kā būtu darījusi to pagātnē. Karmelo Entonijs guva 25 punktus un Ņujorka uz pozitīvas nots pabeidza piecu mājas spēļu sēriju, svētdien pārspējot “San Antonio Spurs” ar 94-90.

Sprūels atgriezās pirmo reizi kopš 2004. gada 29. decembra, apsēžoties blakus Džeimsam Doulenam divas dienas pēc tam, kad “Madison Square Garden” saimnieks aizliedza tajā ierasties bijušajam spēlētājam Čārlzam Ouklijam. Kādreizējie spēlētāji, tai skaitā Lerijs Džonsons, Bernards Kings, Vins Beikers, Kenijs Vokers un Herbs Viljamss pēc spēles kopā ar Doulenu apmeklēja komandas ģērbtuvi.”

Turpinājumu lasi nākamajā lapā