Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

TOP 10 padomi, kā kļūt par īstu hokeja fanu

© F64

Aptaujas* rezultāti liecina, ka šogad 58% iedzīvotāju jūt līdzi Latvijas hokeja izlasei kopā ar ģimenēm, katrs trešais fano kopā ar draugiem, bet 7% aptaujāto - kopā ar darba kolēģiem. Lai stiprinātu fanošanas tradīcijas, mobilo sakaru operators BITE un Latvijas Hokeja federācija (LHF) sadarbībā ar pieredzējušiem hokeja līdzjutējiem ir apkopojuši desmit "zelta padomus", kā fanot veiksmīgāk.

Hokeja fani arī atzīst, ka nereti pakārto Latvijas hokeja izlases spēlēm Pasaules čempionātā hokejā savu ikdienu. Piemēram, katrs otrais norāda, ka hokeja dēļ ir atcēlis vai pārcēlis dažādus darbus un pasākumus, tostarp darba sapulces un tikšanās, katrs desmitais uz čempionāta laiku ir formējis atvaļinājumu, bet 2% aptaujāto - slimības lapu.

Apkopojot pieredzējušu hokeja fanu pieredzi un novērojumus, BITE un LHF piedāvā desmit noderīgus padomus, kā veiksmīgāk aizvadīt lielo hokeja fanošanas maratonu, kas tradicionāli norisinās maijā, kad notiek cīņas par pasaules hokeja čempionu titulu, kurās piedalās arī Latvijas hokeja izlase.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā