Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Latvijas hokeja izlases treniņiem pievienojas Sotnieks, Džeriņš un Cibuļskis

© AFP/Scanpix

Latvijas Hokeja federācija (LHF) ziņo, ka Latvijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties gaidāmajam pasaules čempionātam hokejā, pievienojušies uzbrucējs Andris Džeriņš, kā arī aizsargi Kristaps Sotnieks un Oskars Cibuļskis.

Andris Džeriņš otro sezonu pēc kārtas pārstāvēja Čehijas Ekstralīgas klubu Hradeckrāloves ''Mountfield''. 41 spēlē Džeriņš iekrāja septiņus vārtus un 17 rezultatīvas piespēles, kā arī 28 soda minūtes un lietderības koeficientu plus astoņi.

Kristaps Sotnieks divas sezonas pavadījis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Toljatī ''Lada'', tiesa, šosezon pilnu sezonu aizvadīt liedza nopietns savainojums. Kristaps piedalījās 17 spēlēs, guva divus vārtus, sakrāja astoņas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

LHF raksta, ka otrdien gatavošanos uzsāks arī vēl viens Čehijas kluba ''Mountdield'' aizsargs Oskars Cibuļskis, kurš uz ledus gan šonedēļ vēl nekāps. Oskaram šosezon 49 spēlēs septiņi vārti, desmit rezultatīvas piespēles, 24 soda minūtes un lietderība plus trīs.

Portāls Sportacentrs.com novēroja, ka šodien Latvijas valstsvienības treniņiem pievienojies arī viens no galvenā trenera Boba Hārtlija palīgiem Artis Ābols.