Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Prūsis: Ļoti labi, izņemot otro braucienu otro virāžu

© Romāns Kokšarovs / F64

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis pēc Phjončhanas olimpisko spēļu divnieku sacensību pirmās dienas atzina, ka pirmajā braucienā iegūtās vietas zaudētas, jo otrajā braucienā neveiksmīgi izbraukta otrā virāža.

Vaicāts par to, kādēļ ierastā stūmēja Daumanta Dreiškena vietā Oskara Melbārža kamanās sēdās Jānis Strenga, Prūsis atbild ar pretjautājumu: „Vai tad bija slikti? Jā, iespējams, ar Daumantu būtu vēl labāk, bet to mēs nekad vairs neuzzināsim. Jānis stūma labākas fiziskās kondīcijas dēļ.”

„Ļoti labi, izņemot otro braucienu otro virāžu,” Melbārža un Oskara Ķibermaņa sniegumu vērtē treneris. „Tur arī tās divas desmitdaļas palika, vismaz tā izskatījās televizorā. Bet gribu vēl aprunāties ar Osi [Melbārdi]. Viss pārējais, cik nu uz šo brīdi iespējams, bija OK.”

NRA

„Jā, biju paredzējis, ka vācieši un kanādieši būs līderos. Varbūt vienīgi domāju, ka pirmais varētu būt cits vācietis. Tumšais zirdziņš bija korejietis, kuru īsti nezinājām. Otrais brauciens, kurā viņš uzrādīja trešo laiku, jau parādīja, ka potenciāls viņam ir. Nezinu, varbūt pirmajā braucienā viņam nepaveicās ar starta numuru. Lai gan pirmais brauciens īsti labs nebija. Varbūt bija spiediens. Iespējams, viņš vēl piedalīsies cīņā par sešinieku,” saka Prūsis.