Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

#LatvijaKorejā: Bricis analizē šaušanu, Phjončhanas mērs ielūdz ciemos

© Publicitātes foto

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas Olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā jaunāko reportāžu no Phjončhanas, kurā Edgaram bija iespēja tikties ar biatlona leģendu Ilmāru Brici, šorttrekistu Robertu Puķīti un paviesoties Korejas gaidāmā Jaunā gada svinībās kopā ar Phjončhanas mēru Mūnsūnu Čoi (Moonsoon Choi).

Vakar Latvijas uzmanības centrā bija kamaniņu sports un biatlons. Edgars uz sarunu aicina Latvijas biatlona leģendu un pašreizējo treneri Ilmāru Brici, lai analizētu sportistu sniegumu.

Bet sacensībām un savai debijai Olimpiādē vēl gatavojas mūsu šorttrekists Roberts Puķītis, kurš jau ir paspējis izmēģināt trasi un dalās iespaidos par tās niansēm un savām emocijām pirms lielā starta.

Dienvidkorejā Ziemas olimpiskās spēles nav vienīgais ilgi gaidītais notikums. Jau pavisam drīz - 16. februāri - korejieši svinēs Jauno gadu, un par godu tam Phjončhanas mērs Mūnsūns Čoi aicināja olimpisko rokiju Edgaru Buļu uz Jaungada sagaidīšanas pasākumu. Mērs iepazīstina Edgaru ar Korejas kultūru, ēdienu tradīcijām, kā arī skaidro politisko situāciju starp Dienvidkoreju un Ziemeļkoreju, kuras Olimpiādē startē vienā komandā.

Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.
Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.