Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Brieža un Usika pusfināla cīņa, iespējams, notiks 27. janvārī

© Romāns Kokšarovs / F64

Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara pusfināla cīņa, iespējams, notiks 27. janvārī, lai gan Brieža komanda pagaidām nevarēja apstiprināt, ka abi bokseri ringā tiksies tieši janvāra noslēgumā.

Par iespējamo abu sportistu dueļa datumu svētdien vēstīja interneta portāls "boxingnews24.com", gan neminot, kurš šī cīņa varētu notikt. Portāls arī ziņoja, ka otrs supersērijas pusfināla duelis starp Junieru Dortikosu no Kubas un krievu Muratu Gasijevu notiks 20. janvārī.

"Šobrīd es nevaru un nemaz nedrīkstu apstiprināt šādu informāciju, jo mēs esam parakstījuši vienošanos, ka līdz oficiālam paziņojumam par cīņas norises vietu nedrīkstam sniegt ziņas par cīņas norises laiku un vietu," aģentūrai LETA pirmdien sacīja Brieža pārstāvis Raimonds Zeps. "Līdz ar to es ne noliedzu, ne apstiprinu šīs ziņas."

Zeps piebilda, ka skaidrībai un oficiālam paziņojumam vajadzētu būt šīs nedēļas laikā, tomēr viņš piebilda, ka to pašu jau teicis arī pagājušās nedēļas sākumā. "Aizkavēšanās par dueļa norises laiku un vietu nav saistīta ar to, ka abas puses nevar vienoties, Tas ir tehnisks process, kamēr viss tiks saskaņots," norādīja Brieža pārstāvis.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka vismaz sākotnēji šajā datumā nebija rezervēta "Arēna Rīga", kas varētu nozīmēt, ka duelis risināsies Kijevā vai Čikāgā. Tiesa, publiski pieejamais kalendārs sniedz informāciju, ka arī šajā datumā "Arēna Rīga" ir pieejama.