Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

IBF čempions Gasijevs: Briedis pārsteidza Peresu ar "netīru" boksu"

© Romāns Kokšarovs / F64

IBF pasaules čempions pirmajā smagajā svarā un viens no astoņiem Pasaules boksa Supersērijas dalībniekiem krievs Murats Gasijevs savā ''Instagram'' kontā izteicis komentāru par Maira Brieža un Maika Peresa cīņu.

''Šo cīņu vēroju ar lielu interesi. Cīņa aizritēja visus 12 raundus, tādējādi fani var teikt, ka bija garlaicīgi, taču tā nebija. Peress aizvadīja lielisku cīņu. Izturība bija līmenī, ātrums bija līmenī. Viņš bija motivēts ringā. Maiks zaudēja, bet fakts ir tāds, ka šobrīd mūsu divīzijā ir vēl viens ļoti bīstams bokseris. Domāju, ka tuvā nākotnē viņš atkal var kļūt par titula pretendentu,'' raksta Krievijas bokseris Murats Gasijevs.

''Kas attiecas uz Briedi, tad viņš apliecināja, ka ir meistars. Viņš pierādīja to, ka ir spējīgs pielāgoties jebkādai situācijai ringā. Ja centies aktīvi uzbrukt, viņš ir labs aizsardzībā, ja turi distanci, arī tam ir gatavs. Ja vēlies izmantot kādus elementus no Marko Huka cīņas stila, Mairis ir gatavs,'' turpina Gasijevs.

''Briedis principā ir gatavs visam. Domāju, ka Peresu pārsteidza Brieža sitieni no apakšas un netīrais bokss. Viņa cīņa pret Usiku būs ļoti interesanta. Tie, kuri uzskata, ka Usiks spēs izcīnīt vieglu uzvaru, kļūdās. Gaidu šo cīņu,'' piebilst Gasijevs.

IBF čempions Gasijevs savu ceturtdaļfināla cīņu Pasaules boksa Supersērijas ietvaros aizvadīs 21. oktobrī pret poli Kšištofu Vlodarčiku.