Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Briedis Supersērijas pirmo cīņu aizvadīs 30. septembrī Rīgā

© WB

Pasaules boksa Supersērija paziņojusi pirmā ceturtdaļfināla pāra datumu un norises vietu. Latvijas lielā cerība Mairis Briedis cīņu aizvadīs "Arēnā Rīga" 30. septembrī, sacenšoties ar savu izvēlēto pretinieku Maiku Peresu.

“Esmu ļoti pagodināts sākt savu Supersērijas piedzīvojumu Arēnā Rīga,” boksa turnīra mājaslapā citēts Mairis Briedis. “Tā būs mana pirmā cīņa šajā sacensībā, tā būs reizē arī pirmā cīņa, kurā aizstāvu savu WBC titulu, un esmu ļoti priecīgs, ka varēšu to darīt savu līdzjutēju priekšā.”

Pasaules boksa Supersērijas organizatori norāda, ka biļešu tirdzniecība uz šo cīņu sāksies drīz, kad arī tiks izziņots ar to saistītās detaļas.

“Boksa Supersērija būs globāls fenomens,” sacījis Supersērijas valdes priekšsēdētājs Roberto Dalmiljo. “Turnīra gaitā mēs apciemosim dažas no labākajām arēnām pasaulē, un esam priecīgi, ka izdevās Brieža un Peresa cīņu atvest uz Rīgu, Latviju, kas nodrošinās perfektus apstākļus neaizmirstamam boksa vakaram.”

Briedis, kurš savās 22 līdzšinējās cīņās profesionālajā boksā vēl nav pārspēts, paziņojumā norādījis, ka Supersērijā nemaz necer uz viegliem pretiniekiem: “Vieglu cīņu šajā turnīrā nebūs. Maiks Peress ir vīrs, kurš sevi jau pierādījis smagsvaros un izskatās sava mūža labākajā formā, ierodoties manā svara kategorijā. Tagad mans galvenais uzdevums ir smagi strādāt treniņos un sagatavoties 30. septembrim.”