Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

Mediji: Krištianu Ronaldu vairs negrib spēlēt Spānijā un vēlas pamest "Real"

© sportacentrs.com

Superklubu Madrides "Real" pārstāvējis kopš 2009. gada, Portugāles izlases līderis un pašreiz labākais futbolists pasaulē Krištianu Ronaldu vairs nevēlas spēlēt Spānijā, vēsta virkne ārvalstu mediju.

Šorīt pirmais šo šokējošo ziņu vēstīja portugāļu laikraksts A Bola, kā pirmo lapu rotāja šāds virsraksts: "Ronaldu vēlas pamest Spāniju." Lai arī A Bola ir pazīstams kā laikraksts, kas izplata lērumu maz ticamu transfēru baumu - piemēram, vēl nesen tika pieļauta iespēja, ka Ronaldu par 180 miljoniem eiro varētu iegādāties…"Monaco",- šoreiz šai informācijai varētu būt nopietns pamats. Drīzumā apstiprinājumu Ronaldu iespējamajām domām publicēja arī "Real" pietuvinātais laikraksts Marca, britu medijs Sky Sports un daudzi citi.

Kā lēš ārvalstu mediji, Ronaldu šādu negaidītu soli varētu būt gatavs spert tādēļ, ka tiek vainots iespējamā krāpšanā ar nodokļiem - Spānijas prokuratūra portugāli apsūdz 14,7 miljonu eiro izkrāpšanā. Tiek ziņots, ka Ronaldu jau ticies ar Madrides "Real" vadību, ieskaitot prezidentu Florentino Peresu, un izteicis dusmas un aizkaitinājumu par apsūdzībām, informējot par nelokāmu lēmumu pamest Spāniju.

"Ronaldu ir izlēmis vairs nespēlēt Spānijā," sarunā ar Radio Marca sacīja portugāļu televīzijas žurnālists Nunu Lužs, kurš allaž esot labi informēts par Ronaldu situāciju. "Viņš uzskata, ka viņam šā fiskālā jautājuma dēļ ir nodarīts kaitējums un ka neviens viņu neaizstāv. Viņš visu izdarīja pareizi, taču tagad meklē jaunu klubu. Viņam patīk Spānija, viņš dzīvo tādā perfektā pilsētā kā Madride, viņam ir spāņu draudzene, bet šobrīd - un viņš to publiski neteiks - Ronaldu Madridē nejūtas aizsargāts. Viņš ir aizkaitināts, jo šī situācija fiskālā ziņā ir nevis spēlētāja, bet gan kluba jautājums."