Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Sējējs: Gribētos pastiprināt visas līnijas

© F64

Rīgas "Dinamo" piedzīvoja kārtējo zaudējumu Kontinentālajā hokeja līgā, izbraukumā atzīstot Ņižņekamskas "Neftekhimik" pārākumu (1:3). Komandas galvenais treneris Normunds Sējējs, kā allaž, bija ļoti neapmierināts ar komandas demonstrēto sniegumu.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Pirmkārt, gribu apsveikt pretiniekus ar uzvaru. Nu, ko lai saka: jau kuro spēli nespējam gūt vārtus. Pirmajā periodā pieļāvām divas rupjas kļūdas aizsardzībā un ielaidām divus vārtus. Pēc tam jau no 0:2 bija ļoti grūti atspēlēties, jo vairāk, ka mēs gūstam maz vārtu. Momenti bija, bet, kā saka, meistarība liek vēlēties ko labāku."

Rīdzinieku vadītājam tika vaicāts, vai tiek plānots pastiprināt komandu: "Atgriezīsimies no izbraukuma un apspriedīsim šo jautājumu ar vadību. Principā gribētos pastiprināt komandu visās līnijās, jo pagaidām tie jaunieguvumi, kurus paņēmām, pavisam neattaisno uz viņiem liktās cerības. Gribētos redzēt rezultatīvāku spēli. Runa pat nav par vārtiem - pati komandas spēle absolūti neapmierina."

Ņižņekamskas "Neftekhimik" galvenais treneris Jevgeņijs Popihins: "Smaga spēle, smagi trīs punkti. Ejam tālāk. Vai bijām rēķinājušies sākt ar ātri gūtiem vārtiem? Noskaņojāmies spēlei. Skatījāmies pretinieku spēles pret "Avangard" un "Lada". Rīdzinieki lieliski spēlēja. Labi, ka iemetām jau sākumā. Pēc tam aizgāja smaga, asa spēle ar noraidījumiem, bija daudz emociju. Atkārtošos, ka tā bija grūta uzvara."