Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Gilīss: No ''Dinamo'' vadības ir spiediens

© F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Koltons Gilīss pēc zaudējuma (1:2) pret Omskas ''Avangard'' neslēpa, ka kluba vadība izdarot spiedienu, lai komanda beidzot sākot iekrāt vairāk punktu.

''Jau ir vairākas spēles šosezon, kurās bijām pelnījuši vairāk. Šovakar spēlējām pret ļoti labu komandu. No mača ir jāpaņem labais - aizvadījām ļoti saturīgu spēli, veidojām momentus, kontrolējām ripu. No vadības ir spiediens, lai mēs beidzot gūtu punktus. Un tas, protams, ir saprotams. Mēs cenšamies iet uz priekšu. Ir elementi, kuri ir uzlabojušies, bet vēl nav uzvaru, kas ir pats svarīgākais,'' tā pēc cīņas rīdzinieku leģionārs Koltons Gilīss.

''Statistikas rādītājos šodien parādam labu sniegumu, bet ne galvenajā - vārtu guvumos. Viņi šodien aizstāvējās ļoti labi. Izdarījām ļoti daudz metienus, bet ceļš uz vārtiem viņiem bija slēgts. Tā ir lieta, pie kā mums vēl jāpiestrādā - pie uzbrukuma noslēguma fāzes. It kā jau visu darām pareizi - metam uz vārtiem, cīnāmies par ripām.

Guvu vārtus un bija iespēja izcelties atkārtoti. Nedaudz viņam [''Avangard'' vārtsargam] paveicās. Jūtos slikti, jo komandas biedri atdeva lieliskas piespēles. Ir žēl, ka neizdevās realizēt otru iespēju, tas, iespējams, būtu spēles pagrieziena punkts,'' turpināja uzbrucējs.

25. septembrī Rīgas ''Dinamo'' viesosies Toljati pie Arta Ābola un Edgara Masaļska ''Lada''. Mača sākums pulksten 16:00.