Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

KHL nedēļas labākie: soms, šveicietis un kanādietis

© SCANPIX

Par Kontinentālās hokeja līgas aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti vārtsargs Juha Metsola, aizsargs Gorans Bezina un uzbrucējs Gregs Skots.

Par trešās nedēļas labāko vārtsargu atzīts Juha Metsola no Habarovskas "Amur". Soms piedalījās divos mačos, ielaižot tikai vienu ripu. Viņš atvairīja 98,21 procentu sāncenšu metienu un vidēji spēlē ielaida 0,49 vārtus.

Labākā aizsarga gods ticis pieredzējušajam Goranam Bezinam no Zagrebas "Medveščak". Ilggadējais Šveices izlases hokejists trīs mačos sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +4, izdarot deviņus metienus pa vārtiem un izpildot četrus spēka paņēmienus. Vidēji mačā viņš laukumā pavadīja 31:06 minūtes, un tas bija ilgākais rādītājs līgā.

Par labāko uzbrucēju atzīts Gregs Skots. Maskavas CSKA pārstāvošais kanādietis kopā ar komandu uzvarēja visās trīs spēlēs, sakrājot četrus punktus - divi vārti un divas piespēles. Visus mačus viņš pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu. Tāpat Skots izdarīja sešus metienus un piecus spēka paņēmienus.

Labākais jaunais hokejists ir Vladimirs Tkačovs no Vladivostokas "Admiral", kurš trīs spēlēs guva trīs vārtus un savāca četrus punktus. 20 gadus vecais uzbrucējs izbraukumā Sočos iemeta divas ripas.

Pagājušajā nedēļā par trim labākajiem spēlētājiem tika atzīti krievi, kamēr arī pirmajā nedēļā atzinību izpelnījās leģionāri - divi čehi un zviedrs.