Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Sākta biļešu tirdzniecība uz Olimpiskā kvalifikācijas turnīra spēlēm hokejā

© F64

Latvijas hokeja federācija informē, ka šodien sākta biļešu tirdzniecība uz Olimpisko kvalifikācijas turnīru, kas no 1. līdz 4.septembrim norisināsies "Arēnā Rīga".

Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 20, 16 un 10 eiro. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi no 10 eiro, vēsta Latvijas hokeja federācija.

Grupu biļetes skolēniem - ne mazāk par 16 cilvēkiem, uz katriem 15 skolēniem viens pieaugušais pavadonis - 3 eiro. Rakstveida pieteikumu sūtīt uz e-pastu: toms@lhf.lv.

Latvijas hokeja valstsvienība ir trīs soļu attālumā no sava piektā starta pēc kārtas ziemas Olimpiskajās spēlēs, kas 2018. gadā notiks Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā. Šie trīs soļi mūsu komandai jāveic 2016. gada 1., 2. un 4. septembrī, samērojoties spēkiem "Arēnā Rīga" ar Austrijas, Japānas un Vācijas izlasēm.

Uzdevums nebūs viegls. Mūsu pretinieki būs Vācijas izlase, kuri pasaules rangā ir 10. vietā, pēdējā pasaules čempionātā spēlēja ceturtdaļfinālā un turnīra kopvērtējumā ierindojās 7. vietā; Austrija - rangā 17. vietā, austrieši pērn izkrita no elites divīzijas un šogad 1. divīzijas A grupā ierindojās tikai trešajā vietā. Austrieši ir piedalījušies Soču Olimpiskajās spēlēs, un tikai zaudējums Slovēnijai tai liedz iekļūt labāko astoņu komandu pulkā; Japāna izlase - pasaules reitingā ieņem 21. vietu. Visi trīs Latvijas pretinieki uz Rīgu brauks ar vienīgo mērķi: uzvarēt turnīrā un iegūt vienīgo ceļazīmi uz 2018. gada Ziemas olimpiskajām spēlēm.