Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Puisis atklāj, kā bez biļetes ticis uz septīto NBA finālspēli

©

Redzēt dzīvē NBA finālsērijas spēli ir ļoti daudzu cilvēku sapnis. Uz šādiem notikumiem arēnas ir pārpildītas un biļetes tiek izķertas zibenīgi. Ko darīt, ja nepietiek naudas biļetei, bet spēli gribās redzēt klātienē? Padomu var sniegt Mika Poags. 19 gadīgais students no Teksasas Univeristātes rezervēja lidmašīnas biļeti uz Oklendu (ASV), un Photoshop programmā sāka veidot viltus žurnālista ieejas karti.

Lai izveidotu ieejas karti, bija nepieciešamas divas stundas. Kā atzina pats puisis, tad viņš tā aizrāvies ar montēšanu, ka gandrīz nokavējis lidmašīnu.
Spēles dienā Mika uz „Oracle Arena” devās jau laicīgi, piecas stundas pirms spēles sākuma.

Sākumā puisis apgājis apkārt arēnai un izpētījis situāciju. Viņš pamanīja, ka kāds darbinieks no ārpuses tīra stiklus, un droši devās aprunāties. Mika ar pārliecību uzsācis sarunu ar arēnas darbinieku, un, kad stikli bija notīrīti, abi devās uz ieeju. Darbinieks pieklauvējis pie durvīm un abus iekšā ielaidusi apsardzes darbiniece. Apsardze neko nav prasījusi, bet Mika vēl ticamībai novicinājis savu žurnālista karti.

Iekļuvis iekšā Mika saprata, ka piecu stundu laikā viņu kāds var atmaskot, tāpēc uzreiz devās uz vīriešu tualeti, kur pavadīja divas stundas.
Kad arēnā sāka parīdīties līdzjutēji, puisis no slēptuves iznāca ārā, un nomainīja solīdo žurnālista apģērbu pret „Warriors” līdzjutēja drēbēm. Puisis sāka meklēt kādu brīvu vietu arēnas augšējos stāvos, bet praktiski visu spēli stāvējis kājās, un maču vērojis no trepēm.

Kad puisis savu piedzīvojuma izklāstu ievietojis internetā viņš nav saņēmis nevienu negatīvu ziņu no NBA vai „Oracle Arena” darbiniekiem. Mika no spēles guvis fantastiskas emocijas un uzskata, ka iekšā izdevies tikt, jo viss darīts ar ticību un pārliecību.