Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Savickis: Latvijas izlase palika elitē, pateicoties Rīgas "Dinamo" dalībai KHL

© F64

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar krievu reportieri norāda uz viņa vadītā kluba lielo ieguldījumu Latvijas hokeja izlasē, kas kārtējo reizi saglabāja vietu pasaules elitē.

Rīgas kluba vadītājs akcentē dinamiešu pienesumu Latvijas nacionālajā izlasē, kas aizvadītajā pasaules čempionātā ierindojās 13. vietā un saglabāja pierakstu elites divīzijā. "Mūsu izlase spēja palikt elites grupā, pateicoties "Dinamo" dalībai KHL - citādi mēs spēlētu par 25. vietu, tēlaini izsakoties. Tagad arvien vairāk valstu pievērš uzmanību hokeja attīstībai: gan Vācija, gan Norvēģija, gan Nīderlande... Līdz ar to, lai paliktu augstā līmenī, mums nepieciešams piedalīties KHL. Jāsaka paldies par šādu iespēju," atzīst Juris Savickis.

2016. gada pasaules čempionātā Latvijas izlases rezultatīvākais spēlētājs bija Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs (3+2), savukārt kā rezultatīvākais aizsargs pozicionējās dinamietis Oskars Cibuļskis (0+4). Starp izlases līderiem bija arī vairāki citi rīdzinieki.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā