Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

"Dinamo" piedāvā Dārziņam un Džeriņam jaunus līgumus

© F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklāj, ka pašmāju spēlētāji Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Māris Bičevskis un Oskars Cibuļskis, varētu palikt šajā komandā arī uz nākamo sezonu, ja vien viņi piekritīs jaunajiem nosacījumiem.

Februāra beigās kļuva zināms, ka "Dinamo" izbeidz līgumus ar Lauri Dārziņu, Andri Džeriņu, Māri Bičevski un Oskaru Cibuļski. Klubs šobrīd vēlas viņus redzēt savās rindās, taču jau ar citiem nosacījumiem. "Esam piedāvājuši viņiem jaunus kontraktus ar citiem finansiālajiem nosacījumiem. Tagad gaidām atbildes no viņiem un viņu aģentiem. Kas attiecas uz nākamās sezonas budžetu, tad tas paliks šīs sezonas līmenī," informē Normunds Sējējs.

Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" šosezon finišēja 12. vietā un nekvalificējās izslēgšanas mačiem. Latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš 59 spēlēs sakrāja 28 punktus (10+18) un bija komandas otrais labākais bombardieris.Andris Džeriņš 50 spēlēs savāca 15 (10+5) punktus un bija komandas septītais rezultatīvākais uzbrucējs. Oskars Cibuļskis un Māris Bičevskis statistikas rādītājos bija salīdzinoši pieticīgāki.

Kā jau ziņots, "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar tass.ru reportieri iepriekš atklāja, ka nākamās sezonas sastāvu cer papildināt ar jaunajiem Krievijas hokejistiem, kuri lielajos krievu klubos nespēlē pietiekami lielu lomu. Jaunajā sezonā Rīgas klubā būšot mazāk ārzemnieku.

Kā galvenā trenera kandidāts tiek izskatīts arī Harijs Vītoliņš, kurš šajā sezonā zaudēja darbu Maskavas "Dynamo". Normunds Sējējs regulārās sezonas otrajā pusē pildīja Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumus, taču uz nākamo sezonu viņš ir apstiprināts tikai kā ģenerālmenedžeris.