Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Skudra noslēdz ilgtermiņa līgumu ar "Torpedo"

© hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pagarinājis līgumu ar galveno treneri Pēteri Skudru pēc shēmas "2+1", šodien informē krievu klubs.

Kontrakts ar latvieti Skudru noslēgts uz nākamajām divām sezonām, turklāt ar iespēju pagarināt uz vēl vienu (2+1). Tādējādi šis līgums noslēgts līdz 2019. gada 30. aprīlim.

Pēteris Skudra ir "Torpedo" stūrmanis kopš 2013. gada. Ņižņijnovgorodas klubs patlaban ar 98 punktiem ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, trešo sezonu pēc kārtas spēlēs izslēgšanas mačos. Skudram asistē latvietis Ģirts Ankipāns, bet viens no labākajiem uzbrucējiem šajā klubā ir Kaspars Daugaviņš, kurš sezonas 43 spēlēs sakrājis 32 (14+18) rezultativitātes punktus.

Spēlētāja karjeras laikā Skudra bija vārtsargs: Latvijas izlasē (1992-1997), NHL klubos (1997-2003), Krievijas klubos (2003-2007). Pēc spēlētāja karjeras beigām sāka darboties kā Čerepovecas "Severstal" vārtsargu treneris, bet 2012. gadā kļuva par Novosibirskas "Sibir" galvenā trenera asistentu. Tagad viņš ir viens no retajiem bijušajiem vārtsargiem, kurš strādā par kluba galveno treneri.

Kā jau ziņots, pirms dažām dienām Toljati "Lada" paziņoja, ka kluba galvenais treneris Artis Ābols turpinās darbu ar komandu arī nākamajā sezonā. Iepriekš gan izskanēja informācija, ka KHL krievu klubā ārzemnieks turpmāk nevarēs strādāt par galveno treneri.